Movies I’ve Seen #6

Ik heb weer een aantal leuke films gezien de afgelopen tijd die ik graag met jullie wil bespreken! Ik ging onder andere naar Allegiant in de bioscoop, maar zag ook een aantal films thuis en online.

Movies I've Seen

Allegiant

Eigenlijk bijna meteen toen Allegiant in de bioscoop te zien was, ging ik er met Valerie heen. Ik was een beetje nerveus omdat ik van vele had gehoord dat hij helemaal niet op het boek leek, maar hij stelde me zéker niet teleur! Hoewel hij inderdaad weinig overeenkomst heeft met het boek, was hij super spannend en echt heel cool in elkaar gezet. Ik heb erg genoten van de film (en van Four) en kijk ook zeker uit naar het laatste deel!

Executive Decision

Deze film keek ik thuis met mijn vader op de bank. Hij komt al uit 1996 dus is behoorlijk oud, en dat is ook zeker te zien aan de filmtechnieken en geloofwaardigheid, maar ik vond hem echt behoorlijk spannend! Het gaat over een gekaapt vliegtuig met 400 passagiers én dodelijk gif erin, en een team wat dit vliegtuig veilig aan de grond moet zetten. Aanrader!

The Spiderwick Chronicles

Dit is echt een film voor mij: fantasiewezens, een mysterieus boek, een oud huis en een cool verhaal. Ik heb heel erg genoten van deze film! Het deed me ergens een beetje denken aan A Brigde To Terabithia, maar dan leuker.

Hail, Ceasar! 

Deze film zag ik ook in de bioscoop, met mijn studievereniging. Ik weet eerlijk gezegd nog steeds niet zo goed wat ik ervan moet vinden, want het was echt een hele vreemde film. Het gaat over een filmset in de jaren ’50 en de acteurs en regisseurs daarvan. Ik vond hem wel heel cool gemaakt, maar hij was gewoon.. vreemd. Ik weet ook niet of ik deze film zou aanraden aan anderen, maar om sommige stukjes heb ik wel moeten lachen.

Dit waren de films die ik de afgelopen tijd zag! Welke films heb jij laatst gezien? 

6 gedachten over “Movies I’ve Seen #6

  1. Ik heb Allegiant nog steeds niet gezien 😦 Ik ben deze maand naar The Jungle Book en The Huntsman: Winter’s War geweest in de bioscoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s