Series die ik nog wil kijken #2

Een paar weken geleden schreef ik een artikel over mijn enorm lange lijst met series die ik ooit nog wil kijken. Ik besloot de lijst in meerdere stukken te delen, omdat ik nooit alle series in één post kon proppen. Daarom hier vandaag deel twee van series die ik graag nog wil kijken!

flowers, white, and laptop afbeelding

The 100
Voor ik deze serie ga kijken wil ik eerst de boeken lezen, maar oh wat lijkt me dit gaaf! Deze serie gaat over een groep jongeren die vanuit de ruimte terug naar de verwoeste aarde worden gestuurd om daar te overleven. Ik weet er nog niet heel veel van en dat wil ik ook eigenlijk niet, maar het lijkt me wel een super toffe en spannende serie!

The White Queen
Ik hou enorm van Reign, en vind geschiedenis super interessant, waardoor ik The White Queen ook graag wil zien. Ik weet niet of het vergelijkbaar met elkaar is, maar ik vind dat soort series vaak heeel leuk.

Broadchurch
Ik heb geen idee of deze misdaadserie iets voor mij is, maar ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord dat ik tenminste een paar afleveringen wil kijken om te zien of het iets voor mij is.

Outlander
Ik hoor zó veel goeds over deze historische fantasyserie die zich afspeelt in Schotland dat ik het liefst NU wil beginnen met kijken. Had ik maar veel tijd over haha. Ik hoor bijna alleen maar lof over de tv serie én de boeken, dus ik ben zo zo zo benieuwd! Alleen al voor de kostuums wil ik het kijken haha.

Lucifer
Volgens mij heb ik deze serie toegevoegd aan mijn lijstje nadat ik er iets over had gelezen op een andere blog, maar het gaat over Lucifer die naar de aarde komt. Geen idee wat hij daar gaat doen, maar het klonk heel cool en de trailer zag er veelbelovend uit! Daarnaast ziet Lucifer er ook helemaal niet verkeerd uit, dus dat is nog een extra rede haha.

Dat waren weer vijf series die ik graag nog wil kijken. Er komen nog meer delen aan, want mijn to watch lijstje is nog een stuk langer!

Welke serie wil jij nog graag kijken? 

 

8 gedachten over “Series die ik nog wil kijken #2

  1. Dit weekend ben ik eens gaan neuzen op MyPrime, heb het al jaren, maar kijk er eigenlijk nooit naar. Dit weekend ontdekte ik The Night Shift, vond het een leuke serie. Helaas staat alleen seizoen 1 erop of de 3 die er tot nu toe zijn. 😦

  2. Castle. Oh nee, die kijken we nu. Is ook op MyPrime! Zeven seizoenen! Oulander vond ik echt niks, en ik wilde het heel graag leuk vinden. Want Ron Moore is god. Maar Castle heeft Nathan Fillion. Is ook god.

  3. Jaaa The 100 is echt een aanrader! Zelf ben ik nog altijd niet verder gekomen dan seizoen 1, maar ik ben wel heel benieuwd naar de rest 😀

      1. Ik heb eerst de serie gekeken en daarna pas de boeken gelezen. Eigenlijk maakt de volgorde niet echt uit, aangezien de verhalen weinig overeenkomstig hebben. Zolang je probeert serie en boek los van elkaar te zien, zijn ze echter allebei aan te raden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s