1000 vragen aan jezelf #11

Dit artikel is iets later dan gepland, want ik ben gisteravond laat terug gekomen uit Marrakesh en had toen echt geen puf meer om een artikel te schrijven. Maar hier ben ik weer, met een verse dosis vragen voor jullie. 🙂

1000 vragen aan jezelf

301. Waarin ben jij een natuurtalent?
Hmm een natuurtalent is wel een heel groot begrip, want ik ben niet in Ă©Ă©n ding super goed. Maar als ik echt iets moet bedenken dan zeg ik wel pianospelen en zingen samen.

302. Wie in je omgeving is onlangs positief veranderd?
Ik vind dit een beetje een onnodige vraag om op mijn blog te beantwoorden omdat best veel mensen uit mijn omgeving mijn blog lezen. Mara ik heb wel iemand in gedachten. 🙂

303. Heb je jezelf weleens betrapt op racisme?
Ik ben niet racistisch van mezelf, maar toen er laatst een poging tot inbraak bij ons was gedaan en twee Marokkanen werden opgepakt, betrapte ik mezelf die dag erna erop dat ik bij elke buitenlander daaraan moest denken. Maar verder ben ik niet echt racistisch.

304. Voel je je fit?
Ja! Ik ben net terug van een heerlijke vakantie in Marrakesh en heb vannacht 12 uur geslapen, dus voel me hartstikke fit!

305. Heb je financieel alles op orde?
Haha nu even niet, want ik heb heel veel souvenirs in Marrakesh gekocht. :p Maar over het algemeen wel, hoor. Ik spaar elke maand iets en hou ook nog genoeg over voor leuke dingen.

306. Welk boek heeft je teleurgesteld?
Eventjes denken. Het eerste boek waar ik nu aan moet denken is Deep Blue van Jennifer Donnelly. Ik vond het best een leuk boek, maar mijn verwachtingen waren veel te hoog, denk ik. Desondanks ben ik heel benieuwd naar het vervolg, De Blauwe Diamant.

307. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?
Omdat mijn ouders gingen scheiden en mijn vader een nieuw huis heeft gekocht. Maar dat was niet een hele complete verhuizing, want ik woon ook nog steeds in het huis waar ik ben opgegroeid, bij mij moeder.

308. Ben je een zwart-wit denker?
Volgens mij ben ik juist heel erg een grijsdenker haha. Ik probeer iets altijd van twee kanten te zien.

309. Wat voel je als je verliefd bent?
Een kriebelend gevoel in mijn buik en intens geluk. En dat je het liefst alleen maar bij diegene wilt zijn.

310. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?
Niet per se ‘veel’, maar ik vind het wel altijd iets toevoegen. Hoewel iets ook heel gezellig kan zijn zonder eten en drinken.

311. Welke dingen staan nog op je to-do-list?
Ehm, echt té veel. Misschien dat ik ooit maar eens een aparte post ga schrijven over mijn bucketlist, want die is echt enorm lang.

049

312. Twijfel je vaak?
Nee ik ben helemaal geen twijfelaar eigenlijk. Meestal weet ik wel snel wat ik wil. Ik heb dan ook niet zo vaak keuzestress en dat vind ik echt heel fijn!

313. Waar ben je ontevreden over?
Ik heb afgelopen week iets minder gezond gegeten dan voorheen, dus dat wil ik vanaf maandag weer gaan oppakken. Verder ben ik eigenlijk nergens ontevreden over!

314. Met welk gevoel stap je in een vliegtuig?
Grappig, dat was gisteren nog! Ik vind vliegen heel leuk, en dan vooral het opstijgen en landen. Als we onderweg turbulentie hebben schieten er wel eens doemscenario’s door mijn hoofd, maar ik heb totaal geen vliegangst gelukkig.

315. Vind jij: voor wat, hoort wat?
Niet altijd. Voor vrienden en familie hoef ik niet per se iets terug als ik hen een gunst verleen.

316. Ben je wel eens gepest?
In groep 8 begonnen de jongens uit mijn klas te puberen en begonnen ze me opeens heel vaak dik te noemen, terwijl ik een jaar daarvoor nog heel goed met ze bevriend was. Dat was heel naar en vooral ook vreemd want met de rest van de klas kon ik wel goed opschieten, maar daarna en daarvoor ben ik gelukkig nooit gepest.

317. Hoe spontaan ben je?
Als ik in een bepaalde situatie zelfverzekerd ben en ik voel me thuis, dan ben ik heel spontaan. Maar als ik een beetje onzeker ben en de mensen niet zo goed ken, kan ik ook heel verlegen zijn. Een beetje van alles dus!

318. Steun jij mensen onvoorwaardelijk?
Mijn gezin en mijn beste vriendinnen zal ik onvoorwaardelijk steunen. De mensen die ik minder goed ken misschien niet.

319. Waar voel je je schuldig over?
Wat een moeilijke vraag. Ik kan me op het moment (gelukkig) even niks bedenken.

320. Welke mensen van vroeger zitten nog steeds in je hart?
Leuke juffen van vroeger en vriendinnetjes waarmee ik vroeger omging maar waarmee het contact verwaterd is, en leuke docenten van de middelbare school.

321. Wat geeft het leven zin?
Gelukkige momenten, lieve mensen om je heen, muziek, leuke dingen en nog veeel meer. Hiervoor verwijs ik jullie door naar mijn Happiness is… artikels, en The Happiness Tag haha!

20160114_170930

322. Wat had je graag eerder geweten?
Dat het veel leuker is om je geld aan ervaringen uit te geven dan aan materialistische dingen.

323. Hoe oud voel je je?
Eigenlijk gewoon 19, misschien af en toe iets ouder. Maar soms kan ik me ook een stuk jonger voelen omdat ik nog steeds dingen als Avatar en Disney heel leuk vind. Maar ach, daarin ben ik vast niet de enige en dat maakt me ook niet zoveel uit!

324. Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
Een meisje met bruin golvend haar, blauwe ogen en een lieve lach. Soms met goed gelukte make-up, soms zonder make-up en soms met ‘meh’ make-up.

325. Kun je goed luisteren?
Ik denk het wel, ik  luister graag naar anderen en zeg daarna wat ik ervan vind. Maar soms betrap ik mezelf erop dat ik er ook wel eens tussendoor praat als iemand aan het vertellen is.

26. Welke vraag is je te vaak gesteld?
“Wat studeer jij nou eigenlijk?” Die vraag krijg ik heel vaak en ik antwoord er eigenlijk altijd hetzelfde op. In het artikel wat ik hierboven gelinkt heb leg ik het (hopelijk) duidelijk uit.

327. Is alles mogelijk?
Ik zou graag ‘ja’ willen zeggen, maar het is niet mogelijk om in Narnia te leven. En Zweinstein bestaat ook niet echt (ja, sorry). Dus helaas niet, anders had ik allang mijn biezen gepakt en was ik vertrokken naar een bepaalde fictionele wereld.

328. Hoe traditioneel ben je?
Vroeger was ik dat wel behoorlijk, maar de laatste tijd wijk ik steeds meer van bepaalde tradities af om mijn doelen te bereiken.

329. Kent iemand je diepste geheimen?
Ik heb niet echt diepe geheimen haha.

330. Hoe ziet je ideale partner eruit?
Ik vind uiterlijk niet zozeer belangrijk, maar uitstraling wel. Dus als iemand een open gezicht heeft, er aardig uit ziet en een leuke lach heeft, dan kom je bij mij al heel ver.

Dat was het weer voor vandaag! Fijne zondag allemaal en tot morgen! 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s