Capture My Week #1

Een nieuwe rubriek op My Pink Fairytale: Capture My Week! Ik had al langer het idee om een soort fotodagboekje bij te gaan houden op mijn blog, maar ik twijfelde nog een beetje. Aangezien ik best een druk leven heb besloot ik het toch maar te doen, en dit is de eerste week die ik aan jullie wil laten zien! Ik had een stressvolle week met veel voorbereidingen voor Marrakesh, ging uit en at sushi. Kijk mee!

capture my week 1 goed.jpg

Maandag
Maandag was een vrij normale dag op de uni. Ik had twee colleges en een tussenuur, waarin we vooral praatten over Marrakesh in plaats van een beetje productief te zijn. In de metro las ik To Kill A Mockingbird, een prachtig boek dat ik bijna uit heb!

Foto 05-04-16 19 31 46 (1).jpg

Dinsdag
Dinsdag had ik pas om half 4 college, maar Amy en ik besloten eerder af te spreken om te werken aan een statistiek opdracht. We zagen er enorm tegen op maar we kwamen er al snel achter dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk was! Met Amy kan ik altijd heel goed samenwerken want we zijn heel goed op elkaar ingespeeld, haha. Ik vond overigens de titel van het eerste hoofdstuk van ons statistiekboek wel heel grappig.

‘S avonds besloot ik de laatste Harry Potter film te kijken en ik heb er weer intens van genoten. Alle emoties kwamen weer voorbij en ik droomde die nacht dat ook dat ik kon toveren.

Woensdag
Woensdag moest ik werken, en ik moest voor het eerst zelf de winkel sluiten! Ik vond het heel spannend, maar gelukkig was het helemaal niet druk en was ik binnen een uurtje klaar. Later bedacht ik me wel dat ik de lichten vergeten was uit te doen, maar zoals mijn moeder zei: ‘dat is erger dan de deur open laten staan.’ Toen ik thuis kwam om half negen at ik tomatensoep met Valerie.

Donderdag
Donderdag maakten Amy en ik onze statistiek opdracht af en was ik onverwachts om twaalf uur alweer thuis. In een soort opwelling besloot ik toen om mijn schoenen bij mijn moeder eens uit te zoeken, en ik heb toch iets meer schoenen dan ik dacht..

Het is wel heel erg opgeruimd moet ik zeggen, ook al deed ik maar één paar weg. Het regende die dag heel veel, en toen ik uit mijn raam keek zag ik een prachtige regenboog.

2016-04-07 16.30.57.jpg

Mooi plaatje toch? Die middag filmde ik nog een video en deed wat voorbereidingen voor Marrakesh. Na het eten ging ik weer richting de VU om samen met de reiscommissie een presentatie te geven aan iedereen die mee gaat op reis. Na die presentatie deden we nog een pubquiz over Marokko, en daarna gingen we uit. Het was een hele leuke avond en uiteindelijk was ik om half 5 pas thuis, terwijl ik de volgende dag alweer om 08:30 op moest. :’)

Vrijdag
Vrijdag voelde ik me echt verschrikkelijk. Ik had maar 4 uur geslapen door het uitgaan en ik had niet echt een kater, maar was gewoon ontzettend moe. Helaas had ik 3 uur geschiedeniscollege, de laatste vergadering van de reiscommissie én daarna nog vergadering met mijn bestuur. Toen ik eindelijk onderweg was naar huis werd ik heel naar in de metro en viel bijna flauw, dus ben ik halverwege de reis uitgestapt en heb mijn vader gebeld. Die is me toen komen ophalen bij de metro halte. Heel raar want ik heb dit nooit, maar het leek echt op een claustrofobische paniekaanval. Dat heb ik één keer eerder gehad in Italië maar dit was in de metro waar ik elke dag in rij. Toen ik thuis was heb ik de hele middag op bed gelegen en gelukkig knapte ik ’s avonds een beetje op. Ik maakte die dag eigenlijk geen foto’s, behalve dit heerlijke weeroverzicht van Marrakesh.

Foto 07-04-16 08 18 05

Zaterdag
Zaterdag ging ik ’s ochtends naar mijn opa die net terug was uit het ziekenhuis. Hij wordt een beetje dement, maar blijft gelukkig nog wel een beetje de oude. ‘S middags maakte ik een paklijst voor Marrakesh en pakte alvast wat dingen in. Ik reis alleen met handbagage dus dat wordt nog een hele uitdaging, maar met Porto is dat ook gelukt dus ik heb er wel vertrouwen in.

Foto 09-04-16 16 17 26.jpg

Struggles met gescheiden ouders: als je op vakantie gaat liggen de spullen die mee moeten verspreid over twee huizen. Ik ging dus eerst naar mijn moeder om mijn koffer op te halen en gooide daar snel alle spullen in waarvan ik dacht dat ik ze mee wilde nemen, maar toen zat de koffer al vol. :’) Dat wordt proppen dus.

Ik keek al de hele dag uit naar de avond want: we gingen sushi eten! Mijn vader was deze 30 jaar in dienst bij het bedrijf waar hij werkt dus hij kreeg een dineetje cadeau. We gingen naar ons favoriete sushi restaurant: Kokusai in Amstelveen. Een echte aanrader! Ik heb echt heerlijk gegeten en het was super gezellig, want de vriendin van mijn vader (Helen) en haar dochter Jasmijn gingen ook mee.

Zondag
Ik schrijf dit op zondagochtend en heb van zondag dan ook geen foto’s, want om 15:00 vanmiddag moet ik op Schiphol zijn. Ein-de-lijk ga ik naar Marrakesh! Ik heb er enorm veel zin in en zal natuurlijk veel foto’s voor jullie maken. Net zoals met Porto zal ik van elke dag een uitgebreid fotoverslagje voor jullie maken.

Ik heb geprobeerd om voor elke dag een artikel te schrijven, maar ik weet nog niet helemaal zeker of het me elke dag gaat lukken. Als er een dagje niets online komt, weet je dus hoe dat komt! En ik zal ook niet zo snel op reacties reageren.

Ik wens jullie alvast een hele fijne week toe!

Wat ga jij deze week doen?

2 gedachten over “Capture My Week #1

  1. Pfrtsht!! Wij waren zondag ook op schiphol! Met Chi! Deze week hou ik het iig lekker rustig. Druk weekend gehad. Heel veel zonnig plezier in marrakech!

  2. Sushi is lekker 🙂
    Ik heb niet echt veel plannen voor deze week, behalve werken / lezen / recensie schrijven van een stripboek dat ik dit weekend heb gelezen / foto’s bewerken en een aantal blogjes inplannen. Verder opruimen zodat ik misschien zaterdag een hoop dingen weg kan brengen naar de kringloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s