Plaatjes om te kwijlen #9 – de ruimte

Ik ben gek op de ruimte en alles wat daarmee te maken heeft. Ik vind het gewoon zo interessant dat de ruimte zo ongrijpbaar is en dat er nog zoveel niet ontdekt is. Daarnaast vind ik het ook zo moeilijk te accepteren dat de ruimte oneindig zou zijn, dat kan er bijna niet in bij mij. De ruimte is prachtig, en vandaag heb ik een paar mooie plaatjes voor jullie op een rijtje gezet!

stars, night, and sky afbeelding

art, moon, and drawing afbeelding

galaxy, stars, and space afbeelding

space, galaxy, and stars afbeelding

Fijne zondag allemaal en tot morgen! ❤

4 gedachten over “Plaatjes om te kwijlen #9 – de ruimte

  1. Wat is de ruimte toch mooi, magisch en vredig. Ik vind het fantastisch om plaatjes van stelsels te zijn, want zou daar allemaal zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s