Uit de oude doos #3

Vandaag heb ik weer een aantal artikelen voor jullie op een rijtje gezet die jullie misschien nog niet gelezen hebben. Er komen natuurlijk elke dag weer nieuwe bezoekers bij! Ik hoop dat jullie de artikelen die ik heb uitgezocht leuk vinden.

dream.jpg

Mijn hoogtepunten van 2015: 2015 was een prachtig jaar waar ik met veel plezier op terug kijk. Dit waren mijn hoogtepunten!

Tips om te reizen als je blut bent: ik zette een aantal tips op een rijtje waardoor je toch leuke reisjes kan maken als je niet zoveel te besteden hebt.

Readathons in 2016: er worden dit jaar ontzettend veel readathons georganiseerd en ik zette de leukste voor jullie op een rijtje!

Waarom ik zo blij ben met mijn gescheiden ouders: ik schreef best een persoonlijk artikel over waarom ik zo blij ben met mijn gescheiden ouders.

Waarom ik nooit TBR lijstjes maak: ik vind het geweldig om TBR blogposts te lezen op andere blogs, maar zelf maak ik eigenlijk nooit zo’n lijstje en daar vertelde ik wat over.

Ik ga studeren in Ierland!: ik denk de meest blije post op mijn blog tot nu toe: ik schreef deze post een halfuur nadat ik had gehoord dat ik geselecteerd was voor mijn droomuniversiteit.

Motivatiefilmpjes voor het studeren: ik kijk heel vaak naar motivatiefilmpjes als ik geen zin heb om te studeren. In de week voor mijn tentamens besloot ik daar een artikeltje aan te wijden.

De leukste Nederlandse steden voor een dagje weg: als je eens een dagje erop uit wil en een leuke stad wilt gaan bezoeken: ik zette de leukste Nederlandse steden voor je op een rijtje!

Dat was het weer voor vandaag! Hopelijk hebben jullie een leuk weekend en tot morgen!

 

 

 

3 gedachten over “Uit de oude doos #3

  1. Wat een toffe artikelen. Ik vind vooral je tips voor budgetvriendelijk reizen echt interessant. Die ga ik allemaal onthouden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s