New In | Maart 2016

Vandaag laat ik de boeken aan jullie zien die ik deze maand heb kunnen toevoegen aan mijn collectie! De eerste twee maanden van 2016 was ik erg braaf als het aankwam op het kopen van boeken, maar in maart is dat toch iets anders gelopen. Ik heb een aantal boeken gekregen/gewonnen, maar ook weer een aantal boeken zelf gekocht. Laten we gaan kijken!

Foto 30-03-16 16 16 41 (1)

New In | Maart 2016

Ik heb hele gemengde verhalen over De Stem van de Zee – Mara Li gehoord, maar ik ben sinds het begin fan van de cover én de flaptekst, dus ik ben blij dat ik hem eindelijk heb mogen toevoegen aan mijn collectie en hem nu zelf kan lezen. De Bliksemdief – Rick Riordan won ik bij Milou Books, hartstikke leuk! De Matched trilogie van Ally Conde (Matched, Crossed en Reached) kocht ik voor maar €15 bij Donner. Het duurde even voordat hij geleverd werd, maar nu ben ik er wel extra blij mee. Hij zit nog in de verpakking omdat ik hem nog even nieuw wil houden. IJs & Steen – Victoria Scott en De Sleutel, het begin – Mats Strandberg & Sara B. Elfgren bestelde ik bij bol.com. Ik ben naar allebei de delen ontzettend benieuwd en wil ze heeel snel gaan lezen!

2016-03-30 16.34.13

Oorlogswinter – Jan Terlouw kocht ik net als vele andere boekenbloggers voor maar €1. Ik vind de kaft erg mooi en het verhaal vind ik ook sterk. Stad van Maskers – Mary Hoffman is het eerste deel in de Stravaganza serie en die ben ik op dit moment ook aan het lezen. Ik vind het boek tot nu toe erg leuk en veelbelovend. De Blauwe Diamant – Jennifer Donnelly nam Sanne voor me mee op het Boekenfestijn Leeuwarden. Sanne, eeuwige dank <3. De cover van dit boek is echt prachtig en ik wil ook zeker weten hoe het verhaal van de Waterfire saga verder gaat. Als laatste ontving ik deze maand De Sleutel – De Finale van Mats Strandberg en Sara B. Elfgren als recensie exemplaar. Ik ga eerst nog De Sleutel – Het begin lezen (daarom bestelde ik die op bol.com), en dan wil ik snel aan deze beginnen. Moet. Weten. Hoe. Het. Afloopt!

Als laatste kocht ik ook nog het ebook Seeker van Arwen Elys Dayton voor maar €0,99 in de Apple Store.

Dat waren de boeken die ik aan mijn boekenkast heb kunnen toevoegen deze maand. Ik vind de boeken stuk voor stuk super en wil ze dan ook snel allemaal lezen!

Welke boeken heb jij deze maand gekocht? 

6 gedachten over “New In | Maart 2016

  1. Volgens mij heb ik deze maand enkel deel 2 en 3 van the 100 gekocht! Goed bezig, al zeg ik het zelf 😉 Ik ben ook enorm benieuwd naar De Stem van de Zee; hij ligt klaar voor komende maand!

  2. Ik zag ook de matched serie voor maar 15 euro bij de donner. heb hem zelf niet gekocht, omdat ik niet zeker wilt of het een leuke serie is.

    x

  3. Super leuke boeken! Jaaaaaaa Matched is zo leuk ❤ !!!!!!!! Ik heb alleen de film gezien van 'De bliksemdief' en die vond ik erg gaaf! Ik heb deze maand alleen maar een boek gekregen en niet zelf gekocht.

  4. Ik ben benieuwd naar je recensie van Matched! Ik wil ‘m misschien ook gaan lezen.

    Ik heb 2 boeken gekocht in maart, allebei op Dutch Comic Con. Foto’s en links staan onderaan dit bericht op mijn weblog. In april heb ik al meer boeken gekocht 😀 Veel Disneyboekjes. Lijstje hier, maar de boeken die ik gisteren heb gekocht moet ik nog invoeren (kijk bij de kolom verwervingsdatum).
    Ben deze maand (april) wel foto’s gaan maken van alle dingen die ik heb gekocht. Misschien kan ik ook een keer een “haul / new in”-bericht schrijven op mijn weblog 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s