Plaatjes om te kwijlen #9 – Pasen!

Fijne Pasen allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal leuke dagen hebben vol met lekker eten en leuke mensen om je heen. Vanmiddag ga ik high teaen met mijn vader en aanplakfamilie, en morgen ga ik steengrillen met mijn moeder en die kant van de familie. Jullie houden nog een lekker recept van mij tegoed, want ik ga cupcakes bakken voor de high tea! Vandaag wilde ik de rubriek Plaatjes om te kwijlen helemaal in het teken zetten van Pasen.

easter, eggs, and egg afbeelding

easter, eggs, and pink afbeelding

bunny, cottage, and rabbit afbeelding

easter and food afbeelding

duck, nature, and Swan afbeelding

blogger, zoella, and easter afbeelding

easter and spring afbeelding

easter afbeelding

Wat gaan jullie met Pasen doen? 

4 gedachten over “Plaatjes om te kwijlen #9 – Pasen!

  1. Awww, die eendjes! Zwaantjes? Kleine watervogels, dan! Zo lief. Wij doen weinig met pasen. We waren uitgenodigd om te gourmetten bij mijnn ouders, en daar heb ik mij meer dan rond gegeten. Waarom zetten moeders altijd te veel eten op tafel? Hm? En ik begin ook paas-eithjes moe te worden 😮 Zoveel chocola gegeten … hierna maar even een choco-stop.

    1. Haha herkenbaar! Mijn moeder is altijd bang dat ze te weinig eten heeft. Resultaat: we houden heel veel over en we kunnen nog een week eten van alles wat we ingekocht hadden. Maar ach, dat hoort er ook wel weer een beetje bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s