Mijn (nog) niet complete series

Een tijdje geleden maakte ik een artikel over de complete series in mijn boekenkast. Natuurlijk waren dat er aardig wat, maar (helaas) heb ik nog veel meer series die ik nog níet compleet heb. Aan de ene kant is dat jammer omdat je ze niet mooi in je boekenkast kan neerzetten, aan de andere kant is het wel leuk om de boeken bij elkaar te sparen! Laten we kijken welke series ik nog niet compleet heb in mijn boekenkast.

De Kronieken van de Onderwereld - Cassandra Clare

The Waterfire Saga – Jennifer DonnellyThe Waterfire Saga - Jennifer Donnelly

Ah jongens ik vind deze covers toch zó prachtig! Echt één van de mooiste aanwinsten in mijn boekenkast. Het eerste deel, Deep Blue, kon mij nog niet echt overtuigen, maar ik ben wel heel benieuwd naar het vervolg daarop: De Blauwe Diamant. Het derde deel heet Het Donkere Getij en die moet ik nog weten te scoren.

Fallen – Lauren KateFallen - Lauren Kate

Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik van deze boeken moet vinden. Ik vind ze leuk en spannend, maar ik vind Luce best een irritant personage waardoor het verhaal ook minder leuk is. Afijn, ik wil de rest van de boeken graag hebben en lezen zodat ik weet hoe het verhaal afloopt, want daar ben ik wel heel benieuwd naar!

De Engelsfors Trilogie – Mats Strandberg & Sara B. Elfgren2016-03-22 10.27.58

Men o men wat een serie is dit! Ik beoordeelde De Cirkel en Vuur allebei met vijf sterren en kan niet wachten om de laatste twee delen te lezen en toe te voegen aan mijn collectie. En, binnenkort gaat dat gebeuren! Het derde deel heb ik namelijk net besteld van mijn boekenbon en het laatste deel komt eraan als recensie-exemplaar. Ik ben zó benieuwd hoe het verhaal afloopt, ik kan echt niet wachten om de laatste twee delen te lezen.

Silber – Kerstin Gier &  De laatste Wachter – Alexandra Penrhyn Lowe2016-03-22 10.28.27

Beide boeken heb ik nog niet gelezen (shame on me), maar wil ik nog wel heel graag doen! Over Silber heb ik heel veel goeds gehoord. Over Sevenster iets gemengde verhalen, maar dat maakt ook niet uit. Ik wil met eigen ogen beleven wat deze boeken te bieden hebben, en als ik ze leuk vindt wil ik de rest van de delen natuurlijk ook bemachtigen!

De Naam van de Wind – Patrick Rothfuss & Stuk van Jou – Sophie Jackson2016-03-22 10.29.40

De Naam van de Wind schijnt geweldig te zijn en moet ik snel gaan lezen, maar ik vind de boeken zo mooi dat ik eigenlijk alleen daarom het vervolg al wil. Stuk van jou heb ik nog niet gelezen maar lijkt me erg leuk, en hoewel er nog geen vervolg is in het Nederlands, staat op Goodreads dat het wel een serie is. Dus we zullen zien!

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs & Pupil – Julie Kagawa & Half Zwart – Sally Green & Water & Vuur – Victoria Scott & De stem van de zee – Mara Li & De 5e Golf – Rick Yancey2016-03-24 18.10.30

Oh wat ben ik erg, van alle bovenstaande boeken heb ik alleen Water & Vuur gelezen.. Voor de rest zijn dit allemaal eerste delen van series die ik nog moet lezen én waarvan ik de serie nog compleet moet maken. Van Water & Vuur heb ik trouwens net het vervolg IJs & Steen besteld, dus die kan eigenlijk al van het lijstje af! Eigenlijk ben ik ontzettend nieuwsgierig naar al deze boeken. Damn, ik heb gewoon meer tijd nodig!

De Kronieken van de Onderwereld – Cassandra ClareDe Kronieken van de Onderwereld - Cassandra Clare

Van de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) mis ik alleen nog het vierde en zesde deel. Ik heb alleen de eerste twee delen gelezen en ik ben van plan om eerst het derde deel te lezen, dan te beginnen met de Helse Creaties (die ik van Sanne mag lenen, maar stiekem ook wel zelf wil hebben) en dan pas verder te gaan met de laatste drie delen van TMI. Maar ach, we zien wel hoe het loopt. Waarschijnlijk duurt het nog wel een tijdje totdat ik deel drie ga lezen. Het heeft geen hele hoge prioriteit op het moment, want er zijn nu gewoon boeken die ik veel liever wil lezen. Desondanks wil ik wel de serie compleet maken én weten hoe het verhaal afloopt.

Allerzielen – Deborah Harkness2016-03-24 18.12.08

Ik heb Allerzielen gelezen en vond ik heel erg leuk. De Schaduw van de Nacht moet ik nog lezen, maar kon ik voor dat mooie prijsje niet laten liggen. Allerzielen eindigde super spannend en ik weet gewoon zeker dat deel twee net zo leuk gaat worden! Leuk feitje: Allerzielen was de allereerste recensie die op My Pink Fairytale verscheen!

Tunnels – Roderick Gordon & Brian Williams2016-03-24 18.12.35 (1)

Deze boeken scoorde ik super goedkoop op het boekenfestijn en lijken me op zich wel leuk. Maar ik wil ze eerst lezen voordat ik bepaal of ik de rest van de serie wil hebben. Dat zijn namelijk een stuk of zes delen in totaal, dus ik vind het zonde om die te kopen als ik niet weet of ik de boeken leuk vind! Ze hebben geen super hoge prioriteit, dus ik kijk wel of ik hier ooit aan toe kom!

Halo – Alexandra Adornetto & Marionet – Aimée Carter & Legend – Marie Lu & De 100 – Kass Morgan & Percy Jackson, de blisemdief – Rick Riordan2016-03-24 18.13.23Again, allemaal eerste delen uit series die ik ontzettend graag wil lezen! Halo heb ik al een hele tijd, maar omdat Hades zo ontzettend moeilijk te krijgen is wacht ik met het lezen daarvan tot ik die (hopelijk) ooit bemachtigd heb. Wat de rest betreft: ik kan niet wachten om deze te lezen! Vooral naar Marionet, Legend en De 100 ben ik zo benieuwd.

Wings – Aprilynne Pike2016-03-24 18.13.56

En last but not least, de Wings serie van Aprilynne Pike! Op zich heb ik dit nog niet eens zo slecht gedaan: ik kocht Spells op het boekenfestijn en de andere twee delen via Marktplaats. Nu moet ik alleen Illusions, het derde deel, nog!

Dit zijn dus al mijn series in mijn boekenkasten die ik nog compleet moet maken. Van veel series wacht ik totdat ik ze compleet heb totdat ik begin met lezen, maar van de meeste series kan ik gewoon niet wachten tot ik het vervolg kan bemachtigen!

Welke serie uit jouw boekenkast wil jij nog héél graag compleet maken? 

 

9 gedachten over “Mijn (nog) niet complete series

  1. Ja die van Ransom Riggs heb ik net het eerste boek gekocht, die serie wil ik héél graag compleet! En van TID wil ik graag de serie compleet (heb alleen ijzeren engel en ijzeren prins). En ik vind dat Harry Potter die uit 3 delen bestaat echt niet kan, dus die ook zeker nog! 😉

  2. Ik heb alleen nog de eerste 2 boeken van de TMI serie en de volgende 2 boeken zijn al onderweg, vind het namelijk een hele leuke serie!

    x

  3. Vraag me niet hoe ik het doe, maar ik heb alles van de kronieken van de onderwereld in huis staan, en alles gelezen, behalve het laatste deel. Ik kom er gewoon niet meer doorheen. Ik vond ze geweldig, maar ineens was het op…

  4. Oeh zoveel series die niet compleet zijn! Hopelijk kan je de vervolgdelen snel scoren!!! Ik wil erg graag The Red Queen compleet maken alleen de laatste 2 boeken moeten nog released worden en ook The Land of Stories 😀

  5. Van “De naam van de wind” is deel 3 nog niet eens uit! Wel deel 2.5, een tussenverhaaltje. Ik weet alleen niet of die ook naar het Nederlands is vertaald, aangezien ik de Engelse versies lees.

    Ik heb best veel series die ik compleet probeer te maken, maar geen overlappende series met jouw lijstje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s