Tasty Pastry Book Tag

Door Melissa van Melissa’s Book World werd ik getagd voor de Tasty Pastry Book Tag. Bedankt Melissa! Hartstikke leuk, want ik hou van zoetigheid. Deze tag past dus wel bij mij. Kijk snel mee naar wat ik heb ingevuld.

cupcakes, pastry, and food afbeelding

CROISSANT: NOEM EEN POPULAIR BOEK WAAR IEDEREEN (INCLUSIEF JIJZELF) VAN HOUDT!
Hier moest ik wel eventjes over na denken, maar ik ga dan voor de ouwe gouwe Hongerspelen! Ik heb weinig mensen gehoord die deze serie niks vonden. Ik vind het verhaal echt geweldig en ik kan het wel blijven lezen/kijken.Ook is dit één van de series waardoor ik van het dystopische genre gingen houden, dus de serie heeft een speciaal plekje in mijn hart. 

MACARONS: NOEM EEN BOEK WAAR JE MOEILIJK DOORHEEN KWAM, MAAR DAT HET ZO WAARD WAS OP HET EIND!
De Cirkel vond ik op het begin wat taai en verwarrend door de vele personages, maar het einde was zó goed dat ik dit boek echt in mijn hart gesloten heb. Het is ontzettend spannend en een echte aanrader.

VOL-AU-VENT: NOEM EEN BOEK WAARVAN JE DACHT DAT HET GEWELDIG ZOU ZIJN, MAAR DIT UITEINDELIJK NIET WAS.
Ik vond Samensmelting van Veronica Roth echt een zware tegenvaller. Ik had er heel veel van verwacht dus ik baalde enorm toen ik hem uit had. Ik ben overigens wel heel benieuwd naar de film!

PAIN AU CHOCOLAT: NOEM EEN BOEK DAT HEEL ANDERS WAS DAN JE HAD VERWACHT.
Laatst las ik Op zoek naar Violet Park, en hoewel ik verwacht had dat het een soort tragisch liefdesverhaal was, was het totáál anders. Wel heel leuk overigens! Ik gaf het boek vier sterren.

PROFITEROLE: NOEM EEN BOEK DAT VOLGENS JOU NIET GENOEG AANDACHT KRIJGT!
Naar mijn mening krijgt Verwelken van Lauren Destefano veel te weinig! Het is een super spannend dystopisch boek met een heel origineel verhaal. Eigenlijk is het een soort Selectie met een luguber randje. Ik heb er in ieder geval enorm van genoten en snap niet waarom hij niet wat meer liefde krijgt!

CROQUEMBOUCHE: NOEM EEN ZEER COMPLEX BOEK.
Pfoe, lastige vraag! Maar dan ga ik toch voor Mannen die vrouwen haten van Stieg Larsson. Ik las dit boek een paar jaar geleden en ik kwam ontzettend moeilijk door het begin heen, maar het is écht een ijzersterk verhaal en alles zit verbazingwekkend goed in elkaar, juist door de complexiteit. Aanrader!

NAPOLEON: NOEM EEN FILM OF TV SERIE DIE JE BETER VIND DAN HET BOEK.
Ik vond de film van Extremely Loud and Incredibly Close op één of andere manier mooier dan het boek. Misschien dat dit ook wel kwam omdat ik dit boek in het Engels las toen ik nog niet zo goed Engels kon als nu.

EMPANADA: NOEM EEN BITTERZOET BOEK.
Hier kan ik niets anders noemen dan Waar het licht is van Jennifer Niven. Man, wat een prachtig boek. Maar man, wat deed het me pijn vanbinnen. Dit is echt één van de weinige boeken waarbij ik het niet droog kon houden. Ik gaf het boek 5 sterren, maar het had er 10 verdiend.

KOLOMPEH: NOEM EEN BOEK DAT ZICH IN EEN PLAATS AFSPEELT WAAR JE HEEN ZOU WILLEN.
Dit zijn er zó veel!! Maar dan ga ik toch voor Prins Caspian, want ik zou dolgraag een keer naar Narnia willen (en als Prins Caspian er dan ook is, is dat een fijne bonus 😉 ).

PATE A CHOUX: NOEM IETS LEKKERS UIT EEN BOEK WAT JE DOLGRAAG ZOU ETEN.
Net als Melissa ga ik daar voor alle lekkere dingen die voorkomen in de Harry Potter! Ik zou dolgraag eens Smekkies in Alle Smaken willen proberen, Chocokikkers willen proeven of Ketelkoek en Pompoentaartjes willen eten. En dan vergeet ik vast nog een hoop andere dingen. Ohja, Boterbier! Daar ben ik ook wel heel benieuwd naar.

Dat was het weer voor deze tag! Ik vond hem heel leuk om in te vullen en eerlijk gezegd was hij ook helemaal niet zo moeilijk! En nu: time to spread the sweetness! Ik tag de volgende mensen:

Sanne van haar booktube kanaal Sanne
Jaike van Jaike vs de boeken

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden dames!

En natuurlijk mag iedereen die hem verder wilt overnemen dat gerust doen.

Fijne dinsdag allemaal ❤

 

 

4 gedachten over “Tasty Pastry Book Tag

  1. Ik ben het helemaal met je eens over Samensmelting en Verwelken, Daarentegen ben ik denk ik toch die ene persoon die niet zo’n fan is van The Hunger Games.. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s