First Sentence Challenge met Sanne!

Mijn beste vriendinnetje Sanne heeft sinds kort een Youtube kanaal waar ze video’s over boeken plaatst. Een Booktuber dus! Het leek ons daarom heel leuk om voor onze beide kanalen een video op te nemen. Op mijn kanaal hebben we de First Sentence Challenge gedaan, en op die van haar Wie Is Het, met personages uit boeken! We hebben enorm veel lol gehad bij het filmen en ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook eens een video van mij te zien, in plaats een artikel. Laat me even weten wat je ervan vond!

Hier de video van Sanne:

 

2 gedachten over “First Sentence Challenge met Sanne!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s