Tumblr plaatjes om van te kwijlen #7 – Tuinen

Jaaa voor vandaag heb ik weer een aantal hele leuke Tumblr plaatjes voor jullie opgezocht. Namelijk van hele mooie tuinen! Ik ben gek op tuinieren en dan vooral op het onderhouden van mijn moestuintje, die ik binnenkort weer wil gaan opzetten. Voor vandaag zocht ik een aantal hele leuke, gezellige plaatjes uit van mooie tuinen.

Greenhouses from old windows - the White House:

You don't always need to build a big green house, why not try a mini greenhouse made from recycled bricks & windows:

DIY greenhouse made out of old windows and doors:

Heb jij een beetje groene vingers? 

9 gedachten over “Tumblr plaatjes om van te kwijlen #7 – Tuinen

  1. Zoals altijd weer leuke plaatjes 😀 Ik heb een paar keer een moestuintje gehad als opdracht voor school. Was een deel van het schoolprogramma, we kregen allemaal dan zo een tuintje en die moesten we een paar maanden lang verzorgen en dan van alles en nog wat planten en/of zaaien. Erg leuk 😀

  2. Ik heb meteen zin om te gaan googlen naar tuinhuisjes 🙂 Niet dat we dot jaar al iets aan de tuin gaan veranderen. maar toch… leuk om alvast te kijken. Zo’n glazen prieeltje … leuk!

  3. Mooi! Ik heb zelf absoluut geen groene vingers, maar kan een mooie tuin zeker waarderen! (Heerlijk om met een goed boek in te vertoeven). De eerste plaatjes zien er sprookjesachtig uit 🙂 ze doen me een beetje denken aan Alice in Wonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s