RIP IT OR SHIP IT BOOK TAG

Vandaag speel ik even voor cupido op My Pink Fairytale. Ik ben namelijk getagd door Evelien voor deze leuke tag! De bedoeling is dat je allemaal boekpersonages op briefjes schrijft en deze in een pot gooit. Al grabbelend moet je er steeds twee uit pakken en kijken of je ze bij elkaar vindt passen. Leuk toch? Laten we kijken welke matches mijn onschuldige hand gemaakt heeft..

RIP it or Ship It Book Tag

1

Ik vond dit wel een moeilijke, maar uiteindelijk ship ik deze twee best wel! America en Puck hebben beide een goed gevoel voor humor, en ze hebben allebei rood haar, haha.

1.png

Misschien als ze dezelfde leeftijd hadden gehad, had ik ze wel geshipt. Maar dit leeftijdsverschil is gewoon té groot.

2

Haha, ik had er voor de grap ook een briefje in gedaan met mijn eigen naam erop. En deze trok ik samen met Julian Fineman uit de Delirium serie! Ik vind Julian echt geweldig, en ik had echt een mega bookcrush op hem tijdens het lezen van Pandemonium, dus ik ship mezelf hééél erg met hem!

3

Nee, ik denk niet dat dit werkt. Jace is namelijk veel te arrogant voor Katniss. Ik denk dat ze echt alleen maar ruzie zouden maken, omdat Katniss niks zou pikken van Jace. Nope, geen goede combi!

4

Eerst wist ik deze niet zo goed, maar ik ship ze toch wel. Tobias en Violet hebben allebei veel meegemaakt en zijn daardoor hele sterke personages.Ik denk dat ze elkaar goed zullen begrijpen en daarom ook goed bij elkaar passen! Ook al leven ze natuurlijk wel in hele andere tijden en werelden haha.

4.png

Nope, that’s not gonna happen! Gwendolyn is veel te onafhankelijk voor Patch. Patch wil liever een meisje waarop hij heel erg moet letten, en Gwendolyn wil juist niet afhankelijk zijn van een jongen. Dus deze twee zouden niet met elkaar matchen! Daarnaast denk ik dat Patch ook best een jaloers type is, en dat Gwendolyn daar snel genoeg van zal krijgen.

5

Hoewel ik Guy nog niet heel goed ken, vind ik dit geen geslaagde match. Ik vind Teresa maar niks, en ik vond Guy wel leuk (tot nu toe), dus vandaar haha.

6

YAAAS. Dit is écht mijn OTP. Ik ship niemand behalve mezelf en Juliette met Aaron Warner uit de Touching Juliette serie, dus dat deze twee samen komen door toeval is echt meant to be.

7

Nah ik zie dit niet echt gebeuren. Six is echt ultra-badass en Harry Potter is ook niet het grootste mietje, maar ik zie ze toch niet helemaal samen.

Dat was mijn rip it or ship it tag! Ik vond het echt heel leuk om te doen en ik tag Sanne, die net haar Booktube kanaal heeft opgestart!

Wat is jouw grootste ship, oftewel OTP?

6 gedachten over “RIP IT OR SHIP IT BOOK TAG

  1. One true pairing? Nee, die heb ik niet, dat laat ik aan de auteur over. Maar van onze eigen schrijfsels ben ik wel heel erg fan van Daenelia (dont ask, ik ben het niet zelf) en Colton. ‘Nelia en Colton hebben een bijzonder relatie, waarbij zij hem ziet als jonger broertje en hij haar ziet als de liefde van zijn leven die hem liet stikken, waarvoor hij haar eigenlijk wil vermoorden, maar het net niet echt kan. Dat levert enorm leuke scenes op, waar ik erg van genoten heb om ze te schrijven met mijn gozer (die Colton schreef).

  2. Wat een grappige tag! Maar ik kan zelf niet kiezen wat mijn OTP is. Misschien Katniss en Peeta of Violet en Finch. Bij de meeste boeken vind ik de personages eigelijk enorm goed bij elkaar passen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s