Movies I’ve Seen #5

Afgelopen weekend was ik weer een weekendje in Leeuwarden. Helaas was Sanne nogal ziekjes waardoor we niet heel veel hebben kunnen doen, maar we hebben wel veel films gekeken. Héél veel. Een paar had ik al eens gezien, maar de meeste niet!

movies2

Tomorrowland / Project T

Ik wilde deze film al een lange tijd zien en had er ook best hoge verwachtingen van. Maar helaas vond ik deze film een grote bummer. Tomorrowland (het land zelf dus) is ontzettend mooi gemaakt en je fantasie slaat daar direct van op hol, maar er zit geen totaal geen verhaal in de film. Je zit twee uur te wachten op de ‘ontknoping’ die eigenlijk nogal lame is. Dus eerlijk gezegd vond ik dit geen aanrader.

City of Ember

Dit is echt de perfecte film voor mij. Dystopie, spanning, mysterie, een geheim ontrafelen. Ja ik ben groot fan! Er spelen goede acteurs in deze film, het verhaal zit goed in elkaar én je blijft de hele film nieuwsgierig naar de ontknoping en of het lukt om uit de ondergrondse stad Ember te ontsnappen. Een echte aanrader voor iedereen die van spannende, dystopische films houdt!

Keizer Kuzco

Oke dit is wel heel random, maar Sanne zette deze film opeens op en ik besloot maar gewoon mee te kijken. Dit verhaal gaat over een arrogante en egoïstische keizer die door vergif in een lama wordt veranderd. Jep. Ik dacht eerst: wat moet ik hier nou weer mee? Maar uiteindelijk heb ik me rotgelachen bij deze film!

The Amazing Spiderman 2

Andrew Garfield <3. Dat is volgens mij al genoeg reden om deze film te kijken. Maar daarnaast is het verhaal ook écht awesome en de andere acteurs zijn ook heel goed. Het is een hele spannende film met op precies de goede momenten een fijne dosis humor. Ik ben fan!

Jumpers

Van deze film had ik nog nooit gehoord, maar hij heeft me heel positief verrast! Jumpers volgt het leven van David, die er als kind achterkomt dat hij kan teleporteren. Hij leeft een aantal jaar door de hele wereld over te ‘springen’, maar op een gegeven moment komt hij erachter dat er een organisatie is die deze Jumpers wil uitroeien. Het is een film voor actie en David is ook heel leuk om naar te kijken, dus bonuspunten haha. Aanrader!

Dit zijn de films die ik in Leeuwarden heb gezien! Daarnaast hebben we ook nog I Am Number Four gekeken (maar die had ik al vijf keer gezien) en Beautiful Creatures, die ik ook al eens had gezien.

Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gezien?

7 gedachten over “Movies I’ve Seen #5

  1. Ja, sommige films vallen tegen vinden wij, maar Jumper vonden wij super intressant en leuk. In Jumper spelen Hayden Christensen en Rachel Bilson. Wij vinden Hayden heel goed. Groetjes:)

  2. Tomorrowland vond ik juist wel leuk. Echte science fiction. En “Amazing” spider-man is helaas niet zo goed als Spider-Man (die met Toby maguire), want die zijn gewoon beter. Gisterenavond weer eens Rear Window gezien, het origineel, ook nog steeds heel goed.
    En natuurlijk: Deadpool.
    🙂 Deadpool is absoluut cool. Het is jaren geleden dat ik zo van een film genoten heb. Het is geen super-meesterwerk, maar man: wat een dosis entertainment wordt er op je afgevuurd 🙂
    (Dan zeg ik er bij dat ik blijkbaar bij de minderheid van dames hoor die de film leuk vond. Raar eigenlijk.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s