Mijn (enorme) boekenwishlist

Laatst bracht een lezer me op het idee om een artikel te schrijven over alle boeken die ik nog heel graag mijn collectie zou willen hebben. Ja: allemaal. Of nouja, alle boeken die ik kon bedenken. Bereid jullie voor op veel coverkwijl, en heel, héél veel boeken.

Dit zijn dus niet alle boeken die ik ooit nog wil lezen (want dat zijn er 380 volgens Goodreads), maar alle boeken die ik echt héél graag in mijn kast zou willen. Ze staan volledig op willekeurige volgorde!

Fallen – Lauren KateFallenDe eerste twee delen van deze spannende serie heb ik al, maar ik ben zo benieuwd naar de rest! Daarnaast vind ik de covers echt prachtig, dus ik zou deze graag in mijn boekenkast willen hebben!

De Kronieken van de Onderwereld – Cassandra ClareTMI.jpgDe rest van deze serie heb ik al, en ook al heb ik alleen de eerste twee delen gelezen, ik kan wel stellen dat ik deze serie heel leuk vind! Ik wil graag de laatste twee boeken ook aan mijn verzameling toevoegen zodat mijn collectie compleet is en ik in één keer verder kan lezen.

De Helse Creaties – Cassandra ClareTIDOh men wat ben ik hier benieuwd naar! Ik heb nog niet alles van The Mortal Instruments gelezen, maar ik heb zóveel goeds over deze boeken gehoord dat ik ze onwijs graag wil hebben. En ja, die covers ❤

Miss Peregrine’s Peculiar Children – Ransom RiggsMiss peregrine.jpg

Het eerste deel van deze serie won ik bij Emmy tijdens de Boekenadventskalender. Ik heb het nog niet gelezen, maar volgens mij is dit écht iets voor mij en de covers zijn zo mooi dat ik met zekerheid kan zeggen dat ik de volgende delen ook graag wil aanschaffen.

Silber – Kerstin GierSilber.jpgEigenlijk is dit een beetje hetzelfde verhaal als het vorige. Ik kocht Silber over van iemand, en ondanks dat die nog ongelezen in mijn kast staat, wil ik de volgende delen graag hebben! De covers zijn leuk, ik hou van Kerstin Gier én het verhaal lijkt me leuk.

De Verborgen Universiteit – Natalie Koch Verborgen universiteit.jpgDit verhaal spreekt me gewoon heel erg aan, en ik hou ook van ‘volwassen’ fantasy boeken! Het lijkt me een heel mysterieus verhaal en daar hou ik wel van. Daarnaast spreken de covers me ook aan; mijn fantasy slaat er bij op hol!

De Wolven van Mercy Falls – Maggie StiefvaterBoeken Wishlist7Ik vond Huiver van Maggie Stiefvater super leuk! Hoewel ik dat boek helaas in een andere uitgave heb, wil ik eigenlijk de rest (en het eerste deel het liefst ook) in bovenstaande uitgaven. Die vind ik veel mooier!

De Waterfire Saga – Jennifer DonnellyWaterfire.jpgDeze. Covers. Oh my. Hoewel ik het eerste deel, Deep Blue, niet geweldig leuk vond, wil ik deze boeken gewoon hebben om de covers. En ja, dan kan ik ze net zo goed lezen ;).

Alice in Zombieland – Gena ShowalterBoeken Wishlist11Ik ben gek op het verhaal van Alice in Zombieland én ik heb nog niet zoveel verhalen over zombies gelezen. Een goede reden dus om deze boeken (ooit) aan te schaffen!

OverigeBoeken Wishlist9.jpgBoeken Wishlist10.jpg

Oke bij nader inzien zijn dit lang niet alle boeken die ik wil hebben, maar ik kreeg écht vierkante ogen. Dit zijn in ieder geval de boeken die ik het allerliefste wil. Ach, misschien maak ik nog wel eens een vervolg!

Welke boeken staan heel hoog op jouw wishlist? 

10 gedachten over “Mijn (enorme) boekenwishlist

 1. Ik wil gewoon alle boeken. Maar heel hoog staat Flamecaster van Cinda Williams Chima wat in dezelfde wereld is als een van mijn favo series van haar. Maar hij moet nog uitkomen. Huilt.

 2. Ik zou op dit moment heeel erg graag Red Queen en Glass Sword willen hebben want ik heb alleen red queen gelezen maar dan uit de bieb. Ook kan ik niet wachten op het boek ‘The Crown’ van Kiera Cass. (moet nog released worden) 😀

 3. Ijs & Steen en Thuis wil ik ook heel graag hebben!!! 😀 Je hebt een aardig lijstje en zag er vele toppers tussen zitten. Even op zoek naar een enorme geldboom dan maar? 😛

 4. Waarom hebben eigenlijk ook zoveel boeken nog een vervolg? 😛 En nog een? En soms nog een paar? Want je kan natuurlijk niet zomaar deel 1 lezen, en het daarbij laten zitten. Dus voor ieder boek dat je leuk vindt, zijn het er eigenlijk 2 of 3. Keer heel veel. Is superveel! Eigenlijk ben ik ook gewoon fan van alle boeken. Zelfs van de minder leuke (want je moet ze toch allemaal gelezen hebben voor je kan zeggen of ze leuk zijn). Het leven van iemand die lezen leuk vindt, is zwaar, haha.

  1. Ik kan me enorm vinden in jouw verhaal! Vervolgen zijn leuk omdat het verhaal dan langer duurt, maar het kost wel een hoop geld als je de serie compleet in je boekenkast wil!

 5. Momenteel wil ik heel graag de Reiziger-serie van Diana Gabaldon vervolledigen. Maar ook de boeken van Jill Shalvis, en dan vooral haar Lucky Harbor-serie wil ik graag in huis halen. Er zijn er nog veel meer hoor, maar ik moet ze natuurlijk nog wel even kunnen betalen én genoeg plaats vinden in de boekenkasten. 🙂

 6. Ik heb al een aantal boeken van jouw lijstje gelezen, zitten echt leuke tussen 😀
  Mijn wishlist is ook echt veel te lang (400 boeken…), maar de meesten ga ik waarschijnlijk toch eerst van de bieb lenen.
  Op dit moment wil ik vooral series compleet maken en nog meer boeken van Roald Dahl kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s