Tumblr plaatjes om te kwijlen: Ierland

Nu ik (zeer waarschijnlijk) in september naar Ierland vertrek voor vijf maanden, vond ik het een goed idee om op Tumblr rond te snuffelen naar mooie plaatjes van dit prachtige land. Ik werd niet teleurgesteld. Sterker nog: nu kan ik al he-le-maal niet meer wachten tot ik mag vertrekken!

635851121977912810452224516_irish.jpg

https_proxyireland-06ireland-02

Oh my! I don't go that close to the edge. Cliffs of Moher - Ireland’s Top 10 Attractions:

Leuk weetje: het kasteel wat gebruikt wordt als ‘French Court’ in de serie Reign, staat in Ierland. Hier moet en zal ik heen want het ligt nog best dichtbij de uni waar ik heen ga!

The Dingle Peninsula County Kerry’s Dingle Peninsula is awash with postcard-worthy vistas of sandy surf beaches and Caribbean-blue stretches of ocean. Its 'capital', the charming fishing village of Dingle, is a tangle of higgledy-piggledy streets teeming with art and craft shops, old-fashioned pubs and sublime seafood restaurants serving the day's catch.:

Blarney House, Blarney, County Cork, Ireland | Buhler's World, on Flickr. "Blarney Castle (Irish: Caisleán na Blarnan) is a medieval stronghold in Blarney, near Cork, Ireland, & the River Martin. The keep was built by the MacCarthy of Muskerry dynasty, a cadet branch of the Kings of Desmond, & dates from 1446. The noted Blarney Stone is found among the machicolations of the castle." #historic #castle #house #estate #architecture #design #ireland #europe #travel #photography:

Echt, het ene plaatje is nog sprookjesachtiger dan het andere en als ik er aan denk dat ik dit allemaal in september zal zien, geloof ik het bijna niet. Ik kan écht niet wachten om te gaan, en dit natuurlijk allemaal met jullie te delen.

Zijn jullie wel eens in Ierland geweest? 

5 gedachten over “Tumblr plaatjes om te kwijlen: Ierland

  1. Wauw, mooi hoor! Ik heb al een paar jaar op de planning staan om naar Ierland te gaan, ben er nog nooit geweest. Ik snap dat je van deze foto’s zin krijgt om snel te gaan, want ik wil wel met je mee! 🙂

  2. Ik ben echt helemaal fan van zowel Ierland als Schotland. Zelf ben ik er nog nooit geweest. Nu ja, niet in het echt, in mijn fantasie en dankzij de boeken van Maeve Binchy en Diana Gabaldon al meerdere keren. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s