Monthly Goals: February 2016

Ik heb geen januari goals gedaan, omdat ik al een uitgebreidere post met persoonlijke doelen voor 2016 schreef in januari. Maar vanaf nu is het gewoon weer tijd voor de Monthly Goals!

Quotes-3-002

Eerst nog even een hele vlugge wrap up van december, omdat ik toch even wilde laten zien dat ik goed bezig ben geweest in december!

Héle leuke kerstcadeautjes kopen voor de mensen om wie ik geef
Haha wow, dit klinkt echt al zó lang geleden en dat is het eigenlijk ook. Maar dit doel is wel gelukt, ik heb hele leuke kerstcadeautjes gekocht!

Veel extra werken in de Kerstvakantie en sparen voor volgend jaar
Ik heb niet per se veel extra gewerkt, maar ik heb wel veel gespaard, ondanks dat december altijd een prijzige maand is in verband met kerst.

Een top 3 van buitenlandse universiteiten selecteren
Dit is zeker gelukt. Sterker nog: ik ben geselecteerd voor mijn eerste keuze!! Hier kunnen jullie mijn verhaal lezen dat ik vol blijdschap en geluk heb geschreven vlak na het moment dat ik het hoorde.

Laten we nu kijken naar de doelen die ik voor februari heb opgesteld!

Beginnen met opzet moestuintje
Langzaamaan wordt het voorjaar, en dat betekent dat de moestuintjes ook weer tevoorschijn komen! Ik heb vorig jaar héél veel zaadjes gekocht die ik allemaal wil planten. Vorige week heb ik al potjes gekocht, nu moet ik alleen nog even wachten tot het een dag mooi weer wordt, en dan kunnen de eerste kruiden gezaaid worden!

Recensies vooruit schrijven
De laatste weken kwam ik een beetje in de knoop met mijn recensies op mijn blog. Ik ben namelijk bezig met de Harry Potter serie, en die serie verdient qua leestijd gewoon iets meer aandacht dan gemiddeld. Ik hoor van heel veel mensen: ‘ik wou dat ik de beleving van de eerste keer Harry Potter lezen nog eens kon meemaken’, en daarom wil ik die eerste beleving zeker niet overhaasten.
Het probleem hiervan is wel dat ik het soms dus niet red om elke week twee recensies klaar te hebben staan, omdat ik dus niet zoveel boeken lees. Daarom is mijn doel eigenlijk om in februari een paar dunnere boekjes te lezen, zodat ik die recensies vooruit kan schrijven en iets minder in de knoop kom met het aantal recensies op mijn blog!

Een grote lenteschoonmaak houden op beide kamers
Ik weet niet of het hier niet te vroeg voor is, maar ik heb enorm zin om mijn beide kamers eens goed onder handen te nemen. Dat wil zeggen: stoffen, soppen, ramen lappen, stofzuigen, en al mijn spullen uitzoeken, veel weggooien wat ik niet meer gebruik of anders wegbrengen naar de Kringkoop. Heerlijk!

Dit zijn mijn doelen voor februari. Wat zijn jouw persoonlijke doelen? 

 

5 gedachten over “Monthly Goals: February 2016

 1. Wat een leuke doelen 😀
  Ik heb ook een lijstje met dingen die ik in februari wil doen:
  – 4 of 5 boeken lezen (ik ben op dit moment bezig in “Zwerkbal door de eeuwen heen”)
  – hoesje voor een draagbare speaker naaien (van neopreen, eerste keer dat ik dat spul naai) en een nieuw t-shirt maken, en verder aan mijn grote borduurproject
  – minstens 2 weblogposts met foto’s (1 recept en 1 over servies :P)
  – minstens 1 tekening maken

   1. Ik heb ‘m al een keer eerder gelezen, zowel in het Engels als in het Nederlands, maar ik lees het nu opnieuw omdat ik dit boekje onder een brug in Amersfoort vond! De eerste paar pagina’s waren er uit gescheurd, maar het eerste hoofdstuk en alles wat daarna volgt is nog compleet, dus ik heb er een Bookcrossingboek van gemaakt. Zodra ik ‘m uitheb, laat ik het boekje dus weer ergens achter 🙂
    Maar de twee schoolboekjes (over Zwerkbal en over Fabeldieren) zijn allebei erg leuk, dus als je de Harry Potter serie hebt gelezen, zou ik die ook lezen! Je kan ze al wel lezen als je nog bezig bent in de serie, er staan geen spoilers in ofzo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s