Bookshelf Tour #2

Vorige week konden jullie mijn boekenkast en TBR shelf bij mijn moeder bewonderen, vandaag laat ik mijn boekenkast bij mijn vader zien! Ik heb een Ikea kastje die ik niet alleen voor het opbergen van boeken gebruik, maar ook voor wat andere dingen. Kijk mee!

2016-01-31 12.24.19.jpg

Ik weet nog wel dat toen ik in dit huis kwam wonen, dat alleen de helft van de bovenste plank uit boeken bestond. Nu zijn dat bijna twee volle planken! Ik vind het er heel mooi uit zien zo en ik heb ook lang gerommeld met de indeling. De grote, hogere boeken staan nu boven en de wat kleinere staan beneden. De boeken die ik nog moet lezen staan dus een beetje kriskras door elkaar, maar dat maakt verder niet uit.

2016-01-31 12.24.10.jpg

Dit is dus mijn hele boekenkast. De eerste twee planken staan vol met boeken. Op de tweede plank links staan mijn make-up kwasten gepropt. Op de derde plank zie je van links naar rechts een parfumdoos met daarin mijn nagellak, drie doosjes met daarin thee, geurkaarsen/olie en mijn overige make-up en een stapel boeken die ik geleend heb/wil verkopen/DVD’s die ik moet kijken. Op de onderste plank staan de schoenen die ik bijna nooit aanheb, en twee doosjes met daarin allerlei herinneringen.

Goed, de boekenplanken, want daar komen jullie natuurlijk voor. De gelezen en ongelezen boeken staan zoals ik al zei door elkaar, dus ik zet achter elk boek of ik hem gelezen heb of niet.

2016-01-31 12.24.33.jpg

Robijnrood – Kerstin Gier (gelezen)
Saffierblauw – Kerstin Gier (gelezen)
Smaragdgroen – Kerstin Gier (gelezen)
Sevenster – Alexandra Penrhun Lowe (niet gelezen)
De Cirkel – Mats Strandberg & Sara B. Elfgren (gelezen)
Vuur – Mats Strandberg & Sara B. Elfgren (gelezen)
Fallen – Lauren Kate (gelezen)
Kwelling – Lauren Kate (gelezen)
Het wapen van Newton – Greg Keyes (niet gelezen)
Hemelse Wiskunde – Greg Keyes (niet gelezen)
Het Nieuwe Imperium – Greg Keyes (niet gelezen)
Deep Blue – Jennifer Donnelly (gelezen)
Sleutels van Chaos – Hati Bell (niet gelezen)
Vriendschap – Sara Shepard (niet gelezen)
Drift – Becca Fitzpatrick (gelezen)
Dwalen – Becca Fitzpatrick (gelezen)
Dromen – Becca Fitzpatrick (gelezen)
Dreiging – Becca Fitzpatrick (gelezen)
De IJzerkoning – Julie Kagawa (gelezen)
De IJzerprinses – Julie Kagawa (gelezen)
De IJzerkoningin – Julie Kagawa (gelezen)
De Moordopdracht – James Dashner (niet gelezen)
De Labyrintrenner – James Dashner (gelezen)
De Schroeiproeven – James Dashner (gelezen)
De Doodskuur – James Dashner (gelezen)
De Labyrintrennerfiles – James Dashner (gelezen)

2016-01-31 12.24.37.jpg

Stuk van Jou – Sophie Jackson (niet gelezen)
De Donkere Kamer van Damokles – Willem Frederik Hermans (gelezen)
Dagboek van een Prinses – Meg Cabot (niet gelezen)
In Haar Schoenen – Abby MacDonald (gelezen)
Dwaaleiland – Melissa de la Cruz (niet gelezen)
Wat ik was – Meg Rosoff (niet gelezen)
Op zoek naar Violet Park – Jenny Valentine (gelezen)
Ruby Rood – Linzi Glass (niet gelezen)
Silber, het eerste boek der dromen – Kerstin Gier (niet gelezen)
Vrees Me – Tahereh Mafi (gelezen)
Verwoest Me – Tahereh Mafi (gelezen)
Breek Me – Tahereh Mafi (gelezen)
Versplinter Me – Tahereh Mafi (gelezen)
Vertrouw Me – Tahereh Mafi (gelezen)
Onverminderd – Rebecca Yarros (niet gelezen)
De Nachtuilen – Jeroen van Unen (gelezen)
Life of Pi – Yann Martel (gelezen)
The Phantom of the Opera – Gaston Leroux (niet gelezen)
Les Miserables – Victor Hugo (niet gelezen)
Paper Towns – John Green (gelezen)
Alice in Wonderland – Lewis Carroll (gelezen)
Last Christmas – Kate Brian (niet gelezen)
Privé – Kate Brian (gelezen)
Verboden Terrein – Kate Brian (gelezen)
Onkwetsbaar – Kate Brian (gelezen)
Bekentenissen – Kate Brian (gelezen)
Rituelen – Kate Brian (gelezen)
Tradities – Kate Brian (gelezen)
Ambitie – Kate Brian (gelezen)
Onthullingen – Kate Brian (gelezen)

Dit zijn al mijn boeken die ik bij mijn vader heb! Ik heb even geteld, en hier heb ik 15 ongelezen boeken staan. Dat zijn er een stuk minder dan bij mijn moeder, maar alsnog aardig wat! Ik hoop dat ik dit jaar de meeste van deze ongelezen boeken kan lezen.

Welke boeken heb jij ook in je kast staan?

6 gedachten over “Bookshelf Tour #2

  1. Wel grappig dat er heel veel boeken tussen staan die ik nog wil lezen, maar geen 1 die ik daadwerkelijk gelezen heb. *shame*

  2. Yay for het ikea-kastje! Dat is uit dezelfde serie als onze tv kast en dvd kasten! Ik heb eindelijk The Iron King gelezen van Kagawa. En het was wel leuk, maar ik ga hem doorschuiven naar een jongere lezer. Als zij het zo leuk vind, dan krijgt ze vast wel de hele serie van mij 🙂
    De Donkere Kamer van Damocles heb ik wel gelezen, maar niet in de kast staan. Misschien bij mijn ouders. … Ik ga niet ook een bookshelf tour doen van mijn ouders :S Ik ben voorlopig nog niet klaar.

    1. Haha, jij hebt enorm veel boeken volgens mij, daar ben je nog wel een tijdje mee bezig! De Donkere Kamer vond ik erg goed overigens, ik wil hem weer eens gaan herlezen nu ik vijf jaar ouder ben dan toen ik hem voor het eerst las.

    1. Van het rechterpaar is een riempje kapot die vrij eenvoudig te maken is, maar wat ik nog steeds moet doen (en steeds vergeet).. De andere paren draag ik wel, maar meer in de lente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s