New In | Januari 2016

In mijn blogje over goede leesvoornemens konden jullie lezen dat ik niet ‘zomaar’ meer een boek wilde kopen, en dat ik iedere aankoop goed wilde overwegen omdat ik zoveel ongelezen boeken in mijn kast heb staan. In januari is dat héél goed gegaan! Ik heb geen één boek zelf gekocht, maar ik heb er wel een aantal gewonnen.

tumblr_nv7udyQrts1s7a0b4o1_1280

2016-01-28 13.59.03

Mijn januari begon geweldig goed toen ik een mailtje ontving van Yara van Adorablebooks. Ik had de héle Selectie serie gewonnen op hun blog! Ik was echt door het dolle heen, want zo’n geweldige prijs win je niet elke dag. De Selectie, de One en de Prinses had ik al, dus ik had al aangegeven dat ik deze boeken wilde weggeven aan Sanne. Nu heb ik de hele Selectie serie dus compleet en dat vind ik echt super! Ik wil er na Harry Potter in beginnen, want ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

2016-01-31 11.55.44

Ook bij Oh My Book viel ik in de prijzen in december: ik won Stuk van Jou van Sophie Jackson! Dit verhaal lijkt me echt geweldig, het deed me eerlijk gezegd een beetje denken aan Prison Break, één van mijn favoriete series. Ik kan dus ook niet wachten om hier in te beginnen.

Eigenlijk waren dat de enige boeken die ik in januari gekregen heb! Ik kocht ook nog De Naam van de Wind tweedehands, omdat ie-de-reen dit boek geweldig vindt en ik móet gewoon weten of ik dat ook zo zal ervaren. Die is alleen nog niet binnen, dus die zien jullie in de volgende New In post verschijnen!

Welke boeken hebben jullie deze maand toegevoegd aan jullie collectie? 

9 gedachten over “New In | Januari 2016

 1. Wat leuk dat je mooie boeken hebt gewonnen.
  Ik zelf sta ook nog met boeken die nog niet gelezen zijn en ik betrap me der soms op dat ik der steeds bij koop.

 2. Wat super leuk dat je de complete Selectie serie gewonnen hebt! Zelf ben ik ook braaf geweest in januari, ik kocht enkel twee boeken die een serie in mijn boekenkast vervolledigden (namelijk Requiem van Lauren Oliver en A Million Suns van Beth Revis)

 3. Ik heb 5 boeken erbij gekocht/gekregen in januari:
  Good food book 2 – 50 makkelijke recepten van topkoks en bekende foodies, gekregen van mijn werk, wel doorgebladerd. Keertje een recept maken en een recensie ervan schrijven dus 😀
  – Tina Topstrip 54: De poppen van Petra, 20: Harry de tophit en 26: Monique – De grote kunstroof, alledrie uit de kringloopwinkel. Ik heb deze verhalen al eens gelezen toen ze in het Tina tijdschrift waren verschenen (de oude tijdschriften van mijn moeder), maar om ze zo achter elkaar (i.p.v. 3 pagina’s per week) te lezen is natuurlijk wel fijner 🙂 Ik verzamel daarom ook de stripboeken.
  Hij was een van ons, een mooi boek van Rien Poortvliet, ook uit de kringloop.
  Dus in totaal maar 10,50 euro aan boeken uitgegeven 😛 Elk stripboek kostte 1 euro en het boek van Rien Poortvliet was 7,50 euro.

  In februari wil ik (zo mogelijk….) niets kopen. Kan niet zeggen dat er geen boeken binnen zullen komen, maar die moeten dan maar gratis zijn…!
  Wil even wat van mijn TBR-stapel lezen zonder dat die wordt bijgevuld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s