The Happiness Tag

Door Marcia werd ik getagd voor The Happiness Tag, bedankt Marcia! Ik word heel blij van het lezen van deze tag bij andere bloggers, dus ik vond het ook heel leuk om hem in te vullen. Het is de bedoeling dat je een aantal vragen beantwoord over waar jij blij van wordt. Laten we beginnen!

photo-1429979787503-f2d7d20550c8

Van welk eten word je blij?
Van héél veel eten! Chocolade in alle soorten en maten, sushi, chips met guacemole, kibbeling, sorbetijs, feta en nog veeel meer.

Welke film maakt je vrolijk?
Narnia! Ik kan zo heerlijk wegdromen bij die film, en vooral als het in Narnia weer zomer wordt ziet alles er zo prachtig en sprookjesachtig uit dat ik er heel vrolijk van wordt.
Daarnaast wordt ik ook vrolijk van Pitch Perfect, want dan kan ik zo lekker meezingen.

Van welk kledingstuk word je blij?
Ik heb twee kanten: óf ik wil er het liefst zo comfortabel bijlopen (in mijn onesie het liefst), óf ik wil er heel leuk uitzien. Vorig jaar voor mijn verjaardag kocht ik een prachtig shirtje wat me een beetje aan een indianenstijl deed denken. Hij was ook heel prijzig, maar het is wel echt mijn lievelingskledingstuk.

Close up shirtjeIk kan niet wachten tot het weer mooi weer wordt en ik deze weer kan dragen! 

Van welke beautyproducten word je blij?
Ik vond laatst een foundation die précies mijn huidskleur was, dat is echt het eerst in mijn leven haha, dus daar was ik heel blij mee. Verder word ik blij van gezichtsmaskertjes, foaming shower gel en mijn handcrème die ontzettend lekker ruikt.

Wat is je gelukkigste herinnering?
Ik heb een hele fijne jeugd gehad, dus ik heb genoeg gelukkige momenten om uit te kiezen! Maar vrijwel het eerste wat me te binnen schoot, is het logeren bij mijn opa en oma wat ik vroeger wel eens deed. Dan mocht ik altijd in mijn eentje in bad (ze hadden een super mooie badkamer met een heel groot bad) en daarna las mijn oma verhaaltjes voor uit een heel mooi sprookjesboek, met onbekende sprookjes zoals Het meisje met de zwavelstokjes. ‘S ochtends als ik wakker werd kroop ik altijd bij mijn opa en oma in bed en tijdens het ontbijt kreeg ik altijd een bordje vla, waar mijn oma dan een gezichtje van limonadesiroop in maakte.

Van welke muziek word je blij?
Filmmuziek! Ik schreef ooit een artikel over mijn favoriete soundtracks, en daar luister ik heel graag naar. Daarnaast draai ik vaak The Script, Imagine Dragons, Coldplay en One Republic. En als ik naar een feestje ga word ik altijd blij van de muziek van bijvoorbeeld Calvin Harris en Kygo!

Wat doe je op een dag dat je je down voelt en je weer happy wilt worden?
Chocola eten en een serie kijken haha. Daar ben ik altijd wel mee op te vrolijken. Oh, of winkelen! Maar dan moet je me wel eerst het huis uit krijgen.

Voor het doorgeven van deze tag heb ik een aantal mensen uitgekozen waarvan ik benieuwd ben waar zij blij van worden!

Celine van Celienemiene
Melisa van MiDiversity
Jet van Rabbitbookz

Fijne dag allemaal! ❤

11 gedachten over “The Happiness Tag

  1. Oh die stond al in mijn lijstje om in te vullen, maar aangezien je mij genomineerd hebt is het nog zo leuk! Dankjewel, en heel leuk ingevuld. !

  2. Leuk dat je de tag hebt ingevuld! 😀 Ik ben ook gek op chocolade, chips met guacamole en kibbeling! hihi.. en nu heb ik zin om Pitch Perfect te kijken 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s