Favourite Screen Characters tag

Door Claire van BookswithClaire werd ik getagd voor de Favourite Screen Characters tag. Dankjewel Claire! De bedoeling van deze tag is dat je tien favoriete karakters uit series laat zien, en vertelt waarom je zo gek op ze bent. En geloof me, het was lastig. Tien is weinig zeg! Toch is het me uiteindelijk gelukt om er tien te selecteren die ik hieronder zal toelichten.

book, tv, and vintage afbeelding

Bash (Sebastian) – Reign

Mijn absolute screen crush op dit moment is Bash van Reign. Gewoon alles aan hem is perfect: hij is zorgzaam, knap, lief, onweerstaanbaar sexy en ook nog eens heel stoer. En kijk die puppyogen!

Mary Queen of Scots – Reign

Als we het dan toch over Reign hebben.. Mary hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Damn wat is zij mooi zeg. Daarnaast is haar karakter ook heel gaaf: ze probeert een zo goed mogelijke koningin te zijn en tegelijkertijd ook een goede vrouw én vriendin. Hoe ze dat allemaal oplost vind ik geweldig om te zien.

Caroline Forbes – The Vampire Diaries

Caroline is echt een van mijn favoriete personages uit The Vampire Diaries. Ze is lief, stoer, gevoelig, grappig, een supergoede vriendin maar ook heel kick ass. Eigenlijk heeft ze alles wat een leuk personage moet hebben! Ik loop een beetje achter met TVD, maar ik wil het snel weer gaan oppakken als ik wat meer tijd heb.

Damon Salvatore – The Vampire Diaries
ian somerhalder, damon salvatore, and the vampire diaries afbeelding
Ik heb eigenlijk best veel favoriete karakters uit The Vampire Diaries, en Damon hoort daar zeker bij. Zijn karakterontwikkeling in TVD is echt fantastisch: van grote bad guy naar gewoon álles wat een meisje wil (als ik voor mezelf spreek dan). En ja, zijn uiterlijk helpt daar zéker aan mee.

Kai – The Vampire Diaries

chris wood, kai parker, and tvd afbeelding

O mijn hemel. Kai (aka Christopher Wood) is echt een van de knapste mannen óóit. Hij was in The Vampire Diaries eigenlijk  nogal een sociopath (ja, dat geeft hij zelf ook toe), maar wel een héééle leuke. Ik vond het ontzettend jammer toen hij eruit ging, want ik had nog wel wat langer naar hem willen kijken haha.

Chuck Bass – Gossip Girl

chuck bass, gossip girl, and ed westwick afbeelding

Do I need to say more? Ik vond Chuck van Gossip Girl altijd heel leuk om naar te kijken, maar vooral in de combinatie met Blair. Zij samen zijn écht een droomkoppel.

Blair Waldorf – Gossip Girl 

leighton meester, gossip girl, and blair waldorf afbeelding

Blair Waldorf (of Leighton Meester) is echt een van de mooiste vrouwen naar mijn mening. Daarnaast is haar karakter Blair écht geweldig. Ik kan het niet helemaal omschrijven omdat je het eigenlijk gewoon moet zien om het te begrijpen. Dus voor degene die nog geen Gossip Girl hebben gezien: ga het snel kijken!

Sawyer – Lost

lost and sawyer afbeelding

Een paar jaar geleden was ik zó verslaafd aan Lost dat ik elke dag mijn wekker om 6 uur zette zodat ik nog een aflevering voor school kon zien. Ik kon een tijdje alleen nog maar aan Lost denken. Eén van de leukste karakters vond ik toch wel Sawyer. Hij was eigenlijk heel gecompliceerd, en hoewel veel mensen hem een asshole vonden, vond ik hem eigenlijk wel intrigerend. Er zit veel meer achter zijn karakter dat je in eerste instatie denkt. En het feit dat hij Kate freckles noemt vind ik zó schattig!

Belle – Once Upon A Time

Naast het feit dat Belle belachelijk mooi is, is haar karakter ook super leuk. Ze houdt van boeken net als ons allemaal, wat wil je nog meer? Daarnaast vind ik haar relatie met Mr. Gold ook altijd heel interessant. De aflevering waarbij Belle en Rumplestiltskin dan ook ‘verliefd’ op elkaar worden is echt één van mijn favorieten.

Michael Scofield – Prison Break

Prison Break keek ik volgens mij drie jaar geleden, maar ik ben nog steeds fan! Echt een geweldig spannende serie waar ik heel verslaafd aan was. Michael intrigeerde me van begin tot eind, ook al is hij best een stukje ouder haha (en hij valt op mannen, dus ja). Toch blijft hij één van mijn favoriete karakters, in Prison Break is hij echt één van mijn favorieten.

Ik tag Sanne van My Teenage Wonderland, omdat ik weet dat zij héél veel series kijkt en ik dus heel benieuwd ben naar haar favorieten!

Wat zijn jullie favoriete ‘screen characters’?

 

4 gedachten over “Favourite Screen Characters tag

  1. Ah ja, Sawyer 🙂 Veel interessanter dan Jack. Geen boyfriend material (allebei niet), maar enorm leuk om naar te kijken. Je moet de aflevering van Community zien: ‘A Fistful of Paintballs’. Daarin speelt Josh Holloway een klein rolletje. Maar zooo leuk.
    Ik heb wel favoriete personages, maar die zijn niet gebasseerd op hoe mooi ik ze vind. Ik ben gek op Frasier en Niles, bijvoorbeeld, maar dat heeft niets met aantrekkingskracht te maken. Net zoals ik ook gek ben op Doctor Who (zeker nu met Capaldi), maar alweer: geen aantrekkingskracht. Ik ben Captain Janeway meer gaan waarderen, uit Voyager, nu ik de serie weer zie. Ik vond haar altijd al een goed personage, maar nu zie ik dat ze eigenlijk haar tijd ver vooruit was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s