Mijn SRPRS.ME avontuur #2 – de weersverwachting

Afgelopen donderdag was een spannende dag voor mijzelf en mijn reisgezelschap. Die dag kregen we namelijk de weersverwachting te zien voor ons srprs.me reisje van 14 januari. Vol spanning opende we de site en logde we in…

sprs.me

… en zagen we dit! Wauw wat een lekker weer! 18 graden is gewoon voorjaarsweer, ik ben er ontzettend blij mee! Stiekem had ik ergens gehoopt op sneeuw, maar ik mag niet klagen van mezelf. Ik baal trouwens wel een beetje van het regendruppeltje, maar hopelijk trekt die regen nog weg.

Naamloos

Fanatieke Amy die net zo nieuwsgierig is als ik over waar we heen gaan én heel goed research kan doen, appte me meteen al een weerkaart van Europa voor 14 januari.

20160107011222

De plekken waar het rond de 18 graden is, zijn allemaal veelbelovend. Portugal, Spanje, Zuid-Italië, Griekenland en Turkije. Ik vind het helemaal prima als we naar één van deze plekken gaan.

Ik ben alleen nog maar meer nieuwsgierig geworden naar de bestemming en het komt nu allemaal wel heel dichtbij. Spannend!

Waar denk jij dat ik heen ga? 

5 gedachten over “Mijn SRPRS.ME avontuur #2 – de weersverwachting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s