New In | December 2015

In de laatste maand van 2015 heb ik weer een aantal prachtboeken mogen toevoegen aan mijn collectie. Ik had me voorgenomen om niks zelf te kopen met het oog op Kerstmis, maar uiteindelijk heb ik toch zeven boeken zelf gekocht. Ik won er twee, nam er twee mee uit een minibieb en kreeg er drie cadeau.

tumblr_nv7udyQrts1s7a0b4o1_1280

2016-01-04 12.05.28

Legend van Marie Lu kocht ik over van iemand. Het boekje is veel kleiner dan ik had verwacht, maar het verhaal lijkt me super!
De gehele godinnentest trilogie van Aimée Carter, De Godinnentest, De Godinnenwraak en Het Godinnenoffer, kocht ik samen met de cadeautjes voor mijn BAK-lootje, waardoor de verzendkosten heel laag waren. Deze trilogie wilde ik al heel lang, dus ik was super blij toen ik deze in één keer kon kopen.
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine van Ransom Riggs won ik bij de Boekenadventskalender van Emmy. Dat was geweldig omdat ik dat boek al héél lang wilde én ik heb het gewonnen door een klein stukje verhaal te schrijven bij een bepaalde foto. Stiekem ben ik dus best een beetje trots dat ik heb gewonnen!
Last but not least ontving ik Half Zwart van Sally Green. Deze kreeg ik van Manon, die mij had getrokken met de Boekenadventskalender.

New In December 2015

De donkere kamer van Damokles van Willem Frederik Hermans zag ik staan in de minibieb in een Kringloopwinkel bij ons in het dorp en nam ik mee. Ik vond het een heel intrigerend boek toen ik hem op de middelbare school las, en ik wil hem graag nog een keer lezen.
Katten – rassen, verzorging en gezondheid kreeg ik als een soort grapje van Sanne voor Kerstmis omdat we allebei gek zijn op katten.
Wat ik was van Meg Rosoff, Ruby Rood van Linzi Glass en Op zoek naar Violet Park van Jenny Valentine kocht ik in Deventer voor maar €2,50.
Dwaaleiland van Melissa de la Cruz kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Sanne voor Kerstmis.
In de minibieb nam ik ook Dagboek van een Prinses mee, die ik weer terug ga brengen als ik hem uit heb.

Nu ik klaar ben met het schrijven van dit artikel besef ik me dat ik nog één boek vergeten ben op de foto te zetten: Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Deze won ik namelijk bij Blossom Books!

Ik heb dus weer een aantal mooie titels kunnen toevoegen aan mijn collectie deze maand! In januari ga ik proberen zo weinig mogelijk te kopen, omdat ik echt eens korte metten wil maken met mijn TBR lijst, maar daar lezen jullie binnenkort meer over!

Wat is het mooiste boek dat jij in december hebt gekocht/gekregen?

8 gedachten over “New In | December 2015

  1. Hele gave boeken heb je gekregen! Ik wil Dwaaleiland echt heel erg graag nog lezen 🙂 Het mooiste boek van december dat ik gekregen heb? Nou ja boeken.. Ik denk One door Sarah Crossan en de eerste 2 delen van de Talon saga 🙂

  2. Oooeeeh de godinnentest trilogie! Daar ben ik zo benieuwd naar! En Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children is echt fantastisch, ik heb het bijna uit!

  3. Legend is echt een aanrader! De rest van deze boeken heb ik nog niet gelezen.. Zelf heb ik met kerst The Book of Strange New Things gekregen – een boek die al lang op mijn TBR staat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s