The Seasons Greadings tag

Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat dit jaar voor iedereen geweldig zal worden, met veel nieuwe kansen en uitdagingen. Zondag zal ik uitgebreid ingaan op wat ik in 2016 wil bereiken, maar vandaag is het tijd voor een hele leuke tag! Ik werd door Marieke getagd voor de Seasons Greadings tag, en hoewel Kerstmis al voorbij is, wil ik hem nog wel graag invullen, want het is nog steeds Kerstvakantie, toch? 😉


Voordat we met de vragen beginnen wil ik Marieke heel erg bedanken voor het taggen!

1). Favoriete book/s to read during the holiday season?
Deze Kerstvakantie lees ik Harry Potter voor het eerst en ik vind het ge-wel-dig. Echt, ik dacht dat ik al geobsedeerd was door de films, maar de afgelopen weken heb ik gemerkt dat het vele malen erger kan.

2) Tell us your best Christmas memory
Eigenlijk heb ik aan elke Kerst mooie herinneringen, maar toen mijn oma nog leefden gingen we elke Kerst daar fonduen, en mijn oma maakte altijd heerlijke stoofpeertjes (een familierecept die mijn moeder nu overgenomen heeft). Mijn opa en oma hadden toen een nepkerstboom die ik altijd mocht helpen opzetten. Dat is een hele fijne herinnering.

3) Favorite fictional Winter Wonderland?
Narnia! Zonder twijfel.

4) Snow man or snow angel?
Snow man!

5) What is your all time favorite Christmas/Holiday movie?
Harry Potter, The Polar Express en het eerste deel van Narnia.

6) If you could spend the Holidays anywhere (fiction or non-fiction), where would you go? 
Qua fictiewereld zou ik dan naar Hogwarts/Zweinstein gaan, non-fictie naar de Noordkaap of IJsland. Kerst vieren onder het Noorderlicht, magischer kan niet.

7) Who would you like to meet under the mistletoe?
Aaron Warner of Bash van Reign.

8) What is your favoriete hot holiday drink?
Verse muntthee!

9) What author from any time would you like to have a cup with? 
J.K. Rowling, C.W. Lewis en Tahereh Mafi zouden best bij mij op bezoek mogen komen!

10) What book are you hoping santa will bring you?
Ik had er een heleboel op mijn verlanglijstje gezet, maar verbazingwekkend kreeg ik geen boeken voor Kerst! Ik heb nog wel €35 aan bol.com cadeaubonnen, dus die ga ik vast en zeker goed besteden aan boeken. 🙂

Ik tag niemand, omdat het Holiday-seizoen jammer genoeg echt voorbij is nu, maar ik vond hem wel leuk om in te vullen!

Nogmaals Happy New Year everyone! Hoe hebben jullie Oud & Nieuw gevierd gisteren? 

4 gedachten over “The Seasons Greadings tag

  1. Nadeel (of voordeel?) van een puppy is dat je er ook op 1 januari vroeg uit moet. Gelukkig nieuw jaar! Met veel mooie boeken en fijne leeservaringen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s