Mijn favoriete Kerstliedjes

Merry Christmas everyone! Ik heb lang naar deze dag uitgekeken en vandaag is het eindelijk zover: Kerstmis! Vandaag ben ik bij mijn vader en doen we overdag rustig aan volgens mij. ‘S avonds gaan we lekker eten en misschien iets van een Kerstfilm kijken ofzo. Heerlijk! Natuurlijk luister ik de hele dag door Kerstmuziek (dat doe ik eigenlijk al de hele maand..) en dit zijn mijn favoriete Kerstliedjes.

Persoonlijk vind ik de Kerst-CD van Michael Bublé echt helemaal geweldig in december, maar van die CD heb ik wel een paar favorieten die ik net iets meer luister dan andere:

Natuurlijk kan de échte Kerstklassieker van Mariah Carey ook niet ontbreken. Toen ik laatst uit was draaiden ze dit liedje al. Zo leuk, iedereen zingt dan uit volle borst mee.

Toen ik op de middelbare school in het kerstkoor zat, moesten we het liedje ‘Do they know it’s Christmas’ zingen. Ik kende het toen nog niet, maar vind het liedje nu nog steeds heel mooi en leuk om mee te zingen.

 

Tsja en dit liedje is niet alleen heel leuk om te horen, maar beschrijft ook wel een beetje mijn liefjesleven op dit moment. :’)

En tot slot nog een liedje van Marco Borsato, omdat zijn stem prachtig is en dit liedje mij gewoon een heel fijn kerstgevoel geeft!

Ik wens jullie allemaal een onvergetelijke kerst toe met veel mooie herinneringen en lieve mensen om je heen.

Wat zijn jouw favoriete kerstliedjes? 

 

2 gedachten over “Mijn favoriete Kerstliedjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s