Vooruitzichten 2016

Dinsdag schreef ik over mijn hoogtepunten van 2015 en hoewel dat er een heleboel waren, heb ik nu ook alweer zoveel leuks voor 2016 in petto! Ik ga onder andere vier keer op reis (waarvan drie bestemmingen nog onbekend zijn, dus daarover later meer), maar er staan nog zat andere leuke dingen op de planning die wel even het benoemen waard zijn.

tumblr_nsobx5Dd7c1qfirfao1_1280.jpg

5 februari – Concert Imagine Dragons
Op 5 februari ga ik met mijn vader en zusje naar het concert van Imagine Dragons! Dit krijg ik als Kerstcadaeutje van mijn vader, wat een geweldig cadeau! Ik kan echt niet wachten om deze topband live te horen. Bijna al hun nummers vind ik geweldig, maar er is één liedje waar ik wel naar kan blijven luisteren..

19 t/m 21 februari – Weekend Hotel van Oranje
Mijn moeder wordt 24 februari 50, en ze wilde dit met mij en m’n zusje vieren door het weekend voor haar verjaardag een weekendje naar Noordwijk te gaan. Behalve dat we in Hotel van Oranje slapen (waar we gratis gebruik mogen maken van de spa, het zwembad en nog veel meer), gaan we op zaterdag ook naar de musical Soldaat van Oranje. Ik heb van iedereen gehoord dat dit een geweldige musical is, dus een musicalfan als ik kan echt niet wachten!

17 maart – Boekenfestijn Leeuwarden
Vriendinnetje Sanne zit op kamers in Leeuwarden, dus als in maart het boekenfestijn daar is, moeten we daar natuurlijk heen! Dat wordt mijn tweede keer boekenfestijn en ik ben benieuwd wat voor moois ik daar allemaal kan scoren.

26 maart – Concert Kygo
Op 26 maart geeft Kygo een concert in de Heineken Music Hall en aangezien Sanne en ik zijn muziek heel tof vinden, hebben we kaartjes gekocht. Ik heb er heel veel zin in, het wordt vast een goed feestje!

23 juni – Concert Coldplay
Dit kan ik eerlijk gezegd nog steeds niet helemaal geloven. Ik wilde zó graag naar het concert van Coldplay maar de kaartjes waren erg duur en ik had me er eerlijk gezegd bij neergelegd dat het hem niet ging worden. Totdat ik vredig chocomel aan het drinken was tijdens mijn werkpauze en ik een berichtje kreeg van mijn vader: ‘Rowan, kun jij een geheimpje bewaren? Zo ja, bel me dan even.’ Met hartkloppingen belde ik hem op en hij vertelde dat hij drie kaartjes had gekocht in de presale van American Express. Nou ik kon het wel uitgillen! Ik ben zó blij dat ik hier heen ga, Coldplay is echt één van mijn favoriete bands.

September t/m januari – Studeren in het buitenland
Dit is nog niet 100% zeker en ik moet er nog een hoop research voor verrichten, maar de kans is groot dat ik in september voor vijf maanden naar het buitenland vertrek om daar te studeren! Ik vind het onwijs spannend en ook wel een beetje eng, maar ik wil het al zó lang en het lijkt me ontzettend gaaf. In de Kerstvakantie moet ik van mezelf een top drie samenstellen van universiteiten waar ik heen wil in het buitenland, want de aanmeldingsdeadline is 10 januari al. Tot nu toe staat Aarhus University in Denemarken bij mij op één, en ik neig ook naar Stockholm en iets in het Verenigd Koninkrijk, maar daar zullen jullie ongetwijfeld nog meer over horen!

Ik zal binnenkort nog een aparte post schrijven over mijn reisjes die ik dit jaar ga maken, want dat zijn er ook nogal wat! Dit zijn de vooruitzichten van 2016 die tot nu toe vast staan. Verder ben ik heel benieuwd wat voor dingen er nog meer op mijn pad zullen komen!

Waar kijk jij naar uit in 2016?

10 gedachten over “Vooruitzichten 2016

  1. Leuk om te lezen! Ik kijk vooral uit naar alle leuke nieuwe dingen hihi 🙂

  2. Wat leuk dat je van plan bent in het buitenland te gaan studeren. Zeker doen! Ik ben naar Duitsland geweest en heb er nooit spijt van gehad. Zo’n geweldige ervaring!

  3. Leuk dat je in het buitenland gaat studeren (hoewel als je het goed doet je meer doet dan alleen leren. Je gaat dan ook een andere cultuur ervaren op een manier die vrij uniek is.)
    Als je naar Coldplay gaat, neem dan in ieder geval oorbescherming mee. Dat geld voor elk concert hoor. Maar echt, concerten vandaag zijn volgens mij 3x zo hard dan toen ik jong was. Ik heb nu een beter gehoor dan mijn jongere gozer… je oren zijn echt zo snel kapot. En dopjes meenemen is een optie.
    Zelf kijk ik niet heel erg ver voorruit. Ik ben al blij met 8 januari: The Hateful Eight in het EYE Film museum 😀

  4. Wat een leuke dingen zeg! Ik ben ook bij het concert van Imagine Dragons en vet dat je kaartjes hebt voor Coldplay! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s