Kerst Wishlist 2015

Sinterklaas vier ik niet groot, maar met Kerstmis geven we elkaar wel altijd cadeautjes thuis. Eigenlijk vind ik het kopen van de cadeautjes nog leuker dan het krijgen, maar ik heb toch een lijstje opgesteld met dingen die ik héél graag wil hebben.

Disclaimer: ik ben absoluut niet hebberig en ik verwacht totaal niet dat ik al deze cadeautjes krijg. Maar omdat ik bij drie verschillende families Kerst vier (mama, papa en met de vriendin van mijn vader) én ik mee doe aan Boekenadventkalender heb ik gewoon heel veel lijstjes gemaakt omdat ik anders bang ben dat ik dingen dubbel krijg. In dit artikel heb ik deze lijstjes samengevoegd.

BoekenKerst Wishlist 2015

Ik heb Silber: het eerste boek der dromen laatst gekocht en omdat ik er van iedereen positieve verhalen over hoor, heb ik Silber: het tweede boek der dromen op mijn lootje voor BAK gezet. De Verborgen Universiteit lijkt me gewoon heel erg leuk en echt iets voor mij. Water en Vuur van Veronica Scott wil ik al héél lang omdat het verhaal me ontzettend aansprak. Ik kreeg er een beetje hetzelfde gevoel bij als bij de Hongerspelen. Stad van Gevallen Engelen is deel vier in The Mortal Instruments serie en als ik deze heb, hoef ik alleen nog maar het laatste deel. Stad van Maskers is het eerste deel uit de Stravaganza serie en zag ik een keer op Boekenkraam voorbij komen, maar had hem tot mijn spijt toen niet gekocht. Over De Glazen Troon hoor ik alleen maar lof (zowel nationaal als internationaal) en ik wil gewoon graag weten of ik het ook zo tof vind als iedereen. Als ik De Elite krijg heb ik de Selectie-serie compleet en kan ik eindelijk verder lezen. De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine is een boek dat ik al héél lang wil lezen, mede door zijn prachtige cover en unieke binnenkant. Ik heb met mezelf afgesproken als ik dit boek niet krijg voor Kerst, dat ik hem dan zelf mag kopen. 🙂
De Sleutel – Het Begin is het derde deel in de Engelsfors trilogie en ik móet gewoon weten hoe deze geweldige serie verder gaat. Half Zwart lijkt me een cool boek over heksen en de Bron der Verheffing is het tweede deel uit de Mistborn-series. Ik was laaiend enthousiast over het eerste deel en ik móet gewoon weten hoe het verhaal verder gaat. Tot slot Angelfall omdat ik hier ook veel goeds over heb gehoord én omdat hij niet zo prijzig is.

Edit: ik heb gisteren mijn pakje van de boekenadventskalender binnen gekregen en daar zat Half Zwart in! Ik ben er echt heel blij mee, dankjewel Secret Santa!

Edit: ik hoorde vandaag (20-12) dat ik De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine heb gewonnen bij Emmy’s Boekenadventskalender! Ik ben best een beetje trots, want we moesten bij een foto een stuk verhaal bedenken en opschrijven. Wat een eer dat ik daarmee gewonnen heb!

Beauty

Beauty

Vier jaar geleden (toen ik nog een beautyblog had), was deze lijst waarschijnlijk drie keer zo groot geweest als mijn boekenlijst, maar nu is het precies andersom. Ten eerste vraag ik een wimperkruller omdat die van mij bijna kapot is. Mijn oogpotlood is niets meer dan een klein stompje, dus die is ook wel aan vervanging toe. Een Beautyblender is iets wat ik al sinds mijn beautyverslaving-tijd wil, maar het mag er net zo goed één van de Primark zijn. Het luchtje van Roberto Cavalli dat je ziet heb ik al, maar is bijna op en ik wil écht een nieuwe want ik vind hem nog steeds heerlijk. Als laatste ben ik dol op de douchefoams van Rituals en daarvan zou ik er graag eentje krijgen omdat ze stuk voor stuk heerlijk ruiken, maar ik zoiets minder snel koop voor mezelf.

Fashion

Fashion

Ik heb echt nieuwe handschoenen nodig voor de winter, maar dan het liefst van die handschoenen waarbij je de bovenkant eraf kan halen zodat je vingers bloot zijn. Ook wil ik al heel lang een heel fijn, zilveren kettinkje omdat dat net iets leuker staat bij een outfit dan helemaal niks. Een warme sjaal met ruiten komt ook goed van pas (ook al is het nog niet super koud) en ik wil graag een nieuwe, zwarte tas die ik ook voor de uni kan gebruiken.

Overige

Overige

Ik wil al lang een nieuw dekbedovertrek en dan het liefst met wit en bruin, want dat past goed bij mijn kamer. Ook heb ik sticky notes gevraagd van bijvoorbeeld de Action of Hema, omdat die altijd van die leuke hebben. Een laptophoes is iets wat ik heel erg mis, want soms moet ik mijn laptop meenemen in een tas die daar eigenlijk niet voor bedoeld is. Deze met de Eiffeltoren erop vind ik heel erg leuk. Een lang snoer als iPhone oplader is ideaal en wil ik al een tijdje, want die van mij voor mijn iPhone 4 (die ik vorig jaar voor Kerst kreeg) past helaas niet op mijn iPhone 5. Daarbij zou ik ook wel een leuk, nieuw iPhone hoesje willen want ik begin die van mij een beetje zat te worden. En als laatste iets heel randoms: een zadelhoesje! Want ik word gek van natte billen tijdens het fietsen haha.

Wat vragen jullie voor Kerstmis?

 

9 gedachten over “Kerst Wishlist 2015

  1. Well.. Half zwart… :’)

    Leuk lijstje verder Roo, ik kom meestal niet verder dan: -sjaal -muts -boek, dus bravo. Kan je dit in het vervolg in het begin van december plaatsen, dan kan ik afkijken!

  2. Oehh, wat een leuke dingen allemaal! Ik vraag vooral ook veel boeken voor kerst! En POP! figures, een lekkere zachte badjas, Supernatural dvd’s en nog veel meer. Ik snap eerlijk gezegd nooit hoe mensen geen kerstlijstje kunnen maken ^^” Oeps~

  3. Stad van Maskers is echt erg leuk 🙂 Ligt een beetje in de lijn van Diana Wynne Jones, maar dan moderner. Leuke wishlist, moet wel lukken om iets van te krijgen toch?

  4. Wauw wat veel zeg!
    Ik vraag altijd alleen maar boeken en geef iedereen een andere boekenlijst zodat ze niet hetzelfde voor mij kopen, héhé 🙂

  5. Als men bij mij om een wishlist vraagt denk ik steeds meteen aan boeken. Maar ook met sommige series en leuke gadgets (funko dolls en dergelijke) kan je me erg gelukkig maken. Met make-up en parfum ben ik dan weer minder bezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s