Het BAK-cadeautje voor mijn lootje

Voor dat de maand december aanbrak, had ik geen idee van de Boekenadventkalender die Emmy organiseert op haar blog, maar nu is het bijna niet meer weg te denken uit boekblogland! Ik deed mee aan het lootjes trekken (ook voor het eerst) en na twee weken zoeken, heb ik dan toch mijn cadeautje af..

PiekgQpCGnaaBllGICMUt1nm15TXglNKzHmdrmtGvK8

Ik had nog nooit meegedaan aan BAK, dus af en toe moest ik even zoeken wat precies de bedoeling was. Maar eigenlijk is het heel simpel: je krijgt een lootje en je koopt voor €15 cadeautjes voor diegene. Voor de rest mag je helemaal zelf weten hoe je het aankleed, maar ik besloot goed uit te pakken en er iets heel leuks van te maken.

7bV09WST9m5OJK3r5_R1hdjqsvO8qqnWiQucaTKOigsAllereerst moest ik natuurlijk op zoek naar leuke cadeautjes voor mijn lootje. Gelukkig had ze een heleboel boeken erop gezet, maar het liefst wilde ik toch wel twee boeken geven (ze had aangegeven dat ze tweedehands boeken geen probleem vond). Na even goed zoeken op Marktplaats kwam ik een account tegen die heel veel boeken verkocht die op haar lootje stonden. Ik besloot maar gewoon te bieden en bood ook op de Godinnentest-trilogie voor mezelf, want die wilde ik al heel lang. Na even onderhandelen had ik een perfecte deal gesloten: vijf boeken voor €30 inclusief verzenden. Ik kon mijn geluk niet op en drie dagen later kwamen ze binnen.Voor mijn lootje kocht ik dus Pupil en de IJzerlegendes, beide van Julie Kagawa.

zlNrmEFl5A5RX_uEEkfoBlDuMZOEUKkqREbmkjBAnaE

Ik pakte ze leuk in en omdat ik nog wat budget over had, besloot ik er nog wat extraatjes bij te doen. Gewoon, omdat het kan!

bDG6Kdo9m3kNwBKKWO9ehai_rZQUrg7_EexHBuxG_pA

Ik schreef een kerstkaart voor Michaela en deed er ook twee kaarten van Blossom Books bij, samen met een magnetische boekenlegger en een polsbandje van Julie Kagawa. Dat polsbandje kreeg ik bij het signeren in Hoofddorp, maar omdat ik hem zelf niet ga dragen én omdat ik twee boeken van Julie Kagawa geef vond ik dit wel leuk om erbij te doen.

9Mb1XAZctaRIQcaIzj9WQ3tgJIb8RjIVthikWPWm4LEDaarnaast deed ik er verschillende theezakjes bij, omdat niets fijner is dan boeken lezen met een grote kop thee erbij. Ook had ik nog wat chocolademunten over van Sinterklaas. Omdat ik zelf nog twee chocoladeletters heb liggen, kon ik deze munten wel missen. 😉

iyghPK78lXtduWuvr1SfA51X-92Pi_7pvpXWmLC9fFo

Ook deed ik er twee waxinelichtjes bij met de geur appel-kaneel, samen met een badbruisbal, een zeepje en een armbandje die ik kocht. Dit alles deed ik in een schattig tasje van Herôme die ik nog had liggen.

Toen was het tijd voor het opleuken van de schoenendoos die ik gebruik om alles in te verzenden! Ik vond het leuk om de doos aan de binnenkant met kerstpapier te beplakken, want dat staat een stuk leuker dan een witte doos.

2g9vwzjf_RuaB1ENOOcJJVbPtj49-Av0mSGI0xmkpyY

Het was even een werkje en het ziet er misschien niet supermooi uit, maar in ieder geval wel een stuk gezelliger dan eerst! Nu konden de cadeautjes erin, en wonder boven wonder paste het precies!

-BYFRsyht-XrLXU_81wPYgpI0yeYBdZ7wbFJz2rlsl0

Ik had nog wat nepsneeuw liggen wat ik er overheen strooide en de rest vulde ik op met krantenpapier zodat het allemaal goed op zijn plek zou blijven liggen. Morgen ga ik het pakketje versturen en dan is het hopelijk voor het weekend bij Michaela! Ik hoop heel erg dat ze het leuk vindt.

Disclaimer: ik heb van Michaela gehoord dat ze het pakketje heeft ontvangen dus kan ik het zonder zorgen op mijn blog delen! 🙂  

Doen jullie mee aan de lootjesactie van BAK? Hebben jullie al leuke cadeautjes verzonden/ontvangen?

12 gedachten over “Het BAK-cadeautje voor mijn lootje

 1. Ontzettend leuk! Ik wist niet dat er een boekenadventkalender bestond haha! Je hebt leuke cadeaus gekocht, en het onwijs mooi ingepakt! Ook lief dat je er wat extra’s bij hebt gedaan! 🙂

 2. Wat heb je er een super mooi pakket van gemaakt! 😀 Ik wilde liefst ook zo’n doos maken, maar dat werd wel heel duur met verzending België – Nederland..

 3. Lieve Rowan,

  per toeval kwam ik op je blog terecht haha en zag dit berichtje staan:) dus wou ik hier ook even zeggen dat ik er super blij mee ben:):):)
  En idd er is niks beters als een goed boek met een lekker kopje thee dus schot in de roos haha.

  xx Michaela

  1. Hee Michaela! Wat leuk je hier te zien haha! Ben zo blij dat je het leuk vindt, en hopelijk zijn de boeken ook goed! Heb je al iets gelezen ervan?
   Liefs ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s