WIN: Kleermakerszit – Layla Alizadah

Voor de Boekenadventskalender die Emmy organiseert mag ik een winactie hosten op mijn blog. Ik voel me enorm vereerd dat ik op mijn blog een boek mag verloten voor dit geweldige concept, dus bedankt Emmy en Uitgeverij Clavis!


Het boek dat je bij mij kunt winnen is Kleermakerszit van Layla Alizadah, een heftig boek over het verliezen van een dierbaar iemand. Het boek verscheen op 20 november dit jaar en is dus redelijk nieuw. Het lijkt mij in ieder geval een heel indrukwekkend verhaal.

Iedereen snapt wel dat het moeilijk is om iemand te verliezen, en iedereen snapt wel dat het gevoel ongelooflijk klote is. Maar niemand kan het uitleggen. De leegte is niet te beschrijven. Het voelt alsof er een scheur in je hart zit, die heel erg zeer doet. Je zult wel denken dat dit overgaat, maar dat is niet zo. De leegte is zo onvoorstelbaar groot.

Ik heb eigenlijk nooit echt begrepen waarom we figuurlijk altijd het hart gebruiken om onze gevoelens te uiten. Tot op de dag dat ik mijn beste vriend verloor, toen snapte ik het. Ik voelde de pijn en begreep het onmiddellijk: de pijn kwam uit mijn hart.

Kleermakerszit vertelt het verhaal van de zeventienjarige Lucy. Na de dood van haar vader weet ze niet wat ze met zichzelf aan moet. Ze probeert de draad van haar leven weer op te pikken en de band met haar moeder te versterken, maar dan gaat het helemaal mis …

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel! Je hoeft alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Als je op vakantie zou mogen naar een fictieve wereld, naar welke zou je dan gaan en waarom?

Door de volgende stappen uit te voeren maak je extra kans:
– Volg My Pink Fairytale op Facebook en like dit bericht (+1)
– Deel het bericht van de winactie openbaar op Facebook (+1)
– Volg My Pink Fairytale op Bloglovin en like dit bericht (+1)
– Volg My Pink Fairytale op Twitter (+1)
– Tweet over de winactie en vermeld @PinkFairytaleNL daarin (+1)

Vergeet ook niet een geldig mailadres in te vullen zodat we de winnaar kunnen bereiken en laat me even weten welke stappen je hebt ondernomen!

De winactie sluit op 23 december 23:59 uur.

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden, veel succes allemaal!

24 gedachten over “WIN: Kleermakerszit – Layla Alizadah

  1. Ik heb gisteren trouwens ook een FB-pagina voor RabbitBookz aangemaakt, dus nu volg ik My Pink Fairytale ook via Facebook, en ik zal het bericht liken en delen!

 1. Even een kleine mededeling je link van twitter doet het niet

  Ik zou naar Nimmernimmer willen van de Iron fey lijkt mij een heerlijke plek en als Puck – Ash en Grimalkin er bij zijn is het nog leuker 😊

 2. Ik zou naar Avalon willen gaan, lekker mythisch. Volg je op bloglovin.
  Bianca et Biancaschrijft . NL

 3. Ik volg je op bloglovin en facebook. Bericht op beide plekken geliked en gedeeld op facebook. Ik zou naar Atlantis gaan, je hoort er veel over en ben best nieuwsgierig hoe het er daar uit ziet. Groetjes Ans (stiertjestier@hotmail.com)

 4. Ben erg benieuwd naar het boek! Klinkt heftig…zou graag naar de onderzeewereld willen reizen met zeemeerminnen 🙂

 5. Dat is geen moeilijke vraag: ik zou naar De Gouw gaan om op bezoek te gaan bij de Hobbits!
  Overigens, wat een mooie winactie; ik maak heel graag kans en heb aan alle ‘eisen’ voldaan!

  Groetjes, Hanneke

 6. Doe heel graag mee voor dit aangrijpende boek…spreekt mij enorm aan.
  Liked & shared op FB….volg je blog en FB.

  Ik zou graag naar een wereld gaan waar het overal vrede is, want dit is het al heel lang niet meer en zie het er ook niet van komen de eerste jaren….misschien wel nooit jammer genoeg.
  Dus is dit momenteel een fictieve wereld.

 7. Aah is wel echt een hele lastige vraag, er zijn zoveel gave werelden. Maar zou dan toch voor een all time favorite gaan 🙂 De magische wereld van Harry Potter!

  Super leuke actie trouwens kom via de advent van Emmy op allerlei leuke blogs die ik helemaal niet kenden. Heb je dus ook meteen op FB, Twitter en Bloglovin gevolgd (ook los van de winactie hoor haha)

 8. Naar Tropicolala, waar het altijd lekker warm is, de zon het hele jaar door schijnt, waar vers fruit in overvloed is en ik met mijn voeten door het warme zand kan lopen en waar ik in een hangmatje tussen de palmbomen kan liggen schommelen met in mijn ene hand een goed boek en in mijn andere hand een lekkere cocktail. 🙂

 9. Moeilijke vraag! Eigenlijk zijn er teveel fictieve werelden waar ik naartoe zou willen. De wereld van Pokemon, Hogwarts, Narnia, Digimon world, ect.

  Als ik echt zou moeten kiezen wil ik het liefst reizen naar Drägan Duma. Het is een magische wereld vol draken. Hoe vet zou dat zijn? Op je eigen draak rond vliegen en van zwaard vechten je beroep kunnen maken, maar eigenlijk zou het past echt tof zijn als je naar verschillende werelden kon reizen. Ik zou dan in ieder geval nooit meer stil zitten!

 10. HARRY POTTER HOGWARTS DIAGON ALLEY ALL THE WAY! I heb eigenlijk altijd al iemand lekker met een expelliarmus-spell willen ontwapenen, maar gewoon… alles aan die wereld is perfect! Het lijkt me zo onwijs cool om van McGonagall of Dumbledore les te krijgen 😉

 11. Oef, moeilijke vraag! In de eerste instantie wil ik de Harry Potter wereld zeggen, maar ik denk toch dat ik voor Pokémon ga! Vroeger deed ik al net alsof ik een Pokémon trainer was (mijn hond was mijn Growlithe en mijn fiets mijn Ponyta) dus ik zou het echt super vet zijn om een Pokémonmeester te zijn!

  Ik volg je overal trouwens!

 12. Er zijn 2 werelden waar ik heen zou willen omdat ze als thuis voelen. En ze kunnen niet meer van elkaar verschillen.
  De een is Magnolia, de plaats waar de guild Fairy Tail zit. Chaotisch, maar doen alles voor hun vrienden. Iets wat ik in deze wereld ook heb gevonden door die guild.
  De ander is mijn ‘home away from home’: Rivendell. Ik weet niet precies hoe dat ooit is begonnen…
  Denk dat ik toch voor Rivendell moet gaan 🙂

  Alles gedaan! (onder de naam kaluranda of achternaam lockser)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s