Mijn hoogtepunten van 2015

2016 staat alweer om de hoek, daarom leek het mij leuk om eens terug te blikken op mijn 2015. Het jaar waarin het in de wereld een puinhoop werd, maar het op persoonlijk gebied eigenlijk heel goed ging. Het kostte een hoop nadenkwerk en Facebook-gesnuffel, maar uiteindelijk heb ik toch een mooie lijst opgesteld met mijn hoogtepunten van 2015!

P1140592

Ik slaagde voor mijn rijbewijs
Op 11 maart 2015 was ik denk ik het meest zenuwachtig van het hele jaar; ik had namelijk mijn eerste rijexamen. Trillend achter het stuur probeerde ik maar zo goed mogelijk te rijden en met succes! Een halfuur later stond ik stralend buiten bij het CBR: ik was geslaagd voor mijn rijbewijs!

Ik ging naar het concert van The Script
21 maart 2015 is een dag die ik niet snel zal vergeten. Ik kocht ergens in juli al kaartjes voor mijn favoriete band The Script en 21 maart was het dan eindelijk zo ver! Ik, Sanne en Marjon stonden al om drie uur ’s middags in de rij, maar het was het wachten waard. Ik heb nog nooit zoveel van een concert genoten als deze en ik was echt overdonderd. Ik zag mezelf nooit zo als een gillende fangirl, maar men, wat heb ik mezelf verrast die avond (ja, de tranen van geluk stonden zelfs in mijn ogen en ik werd licht in mijn hoofd toen ze het podium opkwamen, haha!).

Ik ging op studiereis naar Riga
Mijn eerste studiereis vond plaats begin april dit jaar. We gingen met een groep van twintig man naar Riga in Letland. Wat een bijzondere reis was dat! Het cultuurverschil was duidelijk voelbaar en ook het bezoek aan een voormalig concentratiekamp is me erg bijgebleven. Behalve die serieuze dingen heb ik ook een hele toffe week gehad met héél veel lachbuien en goedkope cocktails.

Ik ben de tweede van rechts, met die witte muts! 

Ik begon mijn blog
Eén van de beslissingen waar ik nog iedere dag gelukkig van word: bloggen over boeken, reizen en alle mooie dingen die ik nog wil doen/gedaan heb. Bloggen geeft me zoveel voldoening en maakt me zo gelukkig dat ik me niet meer kan voorstellen om geen blog te hebben. Waar zou ik anders al mijn verhalen en gedachten kwijt moeten?

Ik werd aangenomen als bestuurslid Taal, Literatuur en Communicatie bij mijn studievereniging
Ook dit is echt wel een hoogtepunt, vooral omdat ik er nu nog steeds dagelijks mee bezig ben. Het is een hoop werk en het loopt allemaal echt niet op rolletjes soms, maar tegelijkertijd geeft het ook veel voldoening en het feit dat ik mijn eigen boekenclub en schrijversclub heb mogen oprichten vind ik echt fantastisch.

F1uHulehPxCOhnZofBv_6JiX-Hv6ESJQYHN3Kt0XnuY

Ik haalde mijn propedeuse
Dit had ik nóóit verwacht toen ik met mijn studie begon, maar het gebeurde echt: ik haalde mijn propedeuse met maar één herkansing! Iets wat me nu ongelofelijk ten goede komt. Als ik nu nog eerstejaarsvakken over had moeten doen had ik bijvoorbeeld nooit in het bestuur gekund, of me volledig kunnen focussen op journalistiek en mijn blog.

Ik was voor het eerst in Venetië
En wat was dat een mooie stad! Ik wil er echt nog wel een keer terug.

Ik maakte een stedentrip naar Istanbul
Ook een hele indrukwekkende reis die ik echt voor geen goud had willen missen.

Ik ging voor het eerst parasailen
Voor mijn verjaardag kreeg ik een middag parasailen cadeau van mijn zusje! Het was echt een hele leuke middag. Ik vond het in het begin heel spannend omdat het wel 150m hoog was, maar toen ik eenmaal in de lucht zweefde was die angst eigenlijk weg en voelde het net alsof ik vloog! Echt een aanrader voor iedereen (als je geen hoogtevrees hebt dan, haha).

Ik liep een dagje mee bij de Metro
Mijn journalistieke hart kwam tot bloei op deze leerzame dag, waar we tot onze grote verrassing ook nog eens Coen en Sander van Radio 538 mochten interviewen!

uaUNvn6chCgbxSK9h4Q7xPqu1M5t-df-MtRiAUKZB6I

Ik ontmoette Julie Kagawa
Nog niet eens zo heel lang geleden, maar wel een bijzondere ervaring! Het was een hele leuke ochtend en Julie Kagawa was ontzettend lief.

Julie Kagawa

Naast deze hoogtepunten heb ik nog veeel meer leuke dingen gedaan zoals een weekendje Antwerpen, op tv komen bij All You Need Is Love,  een vakantie naar Marmaris, mijn eerste keer Boekenfestijn enzovoorts, maar dit waren toch echt mijn hoogtepunten van dit jaar. Ik ben heel erg dankbaar voor al het moois wat ik heb mogen meemaken dit jaar en ik hoop dat 2016 minstens net zo leuk gaat worden!

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2015?

8 gedachten over “Mijn hoogtepunten van 2015

  1. Die foto met Julie Kagawa is zo leuk 🙂
    Mijn hoogtepunt was wel de chihuahua ophalen. Hij begint nu een beetje te puberen, dus over een maand kan ik er wel anders over denken 😛 Maar oh, wat is een pup leuk!

  2. Wat heb je een leuk jaar gehad zeg! Ik kijk uit naar alle avonturen en vakantieverslagen die je gaat maken het komende jaar, altijd weer geweldig om te zien waar je allemaal naartoe gaat 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s