Complete series in mijn boekenkast – 2015

Eén van de leukste dingen van een boekenwurm zijn, is het verzamelen van boeken. Bijna niets voelt meer satisfying dan het moment dat je een serie eindelijk compleet hebt. Als ik naar mijn boekenkast kijk zie ik dat veel boekenseries nog niet compleet zijn, maar ook zeker een aantal wel. En die ga ik vandaag laten zien!

2015-12-07 13.36.03

Edelstenen trilogie – Kerstin Gier

2015-12-07 13.34.11

Deze serie heb ik geloof ik al sinds ik een jaar of veertien ben. Ik had er op Girlscene heel veel over gelezen en besloot het eerste boek voor mijn verjaardag te vragen. Ik vond het zo leuk dat ik de volgende twee boeken zelf kocht (dat was heel bijzonder toen, want ik had nooit zoveel geld te besteden). Ik ben heel blij dat ik deze hardcovers heb, want volgens mij worden die nu niet meer gedrukt.

De Eeuw der Wonderen – Greg Keyes

2015-12-07 13.34.59

Deze hele serie heb ik voor €7,50 gekocht en is dus echt een koopje. Ik moet ze alledrie nog lezen (pff, dat wil ik al zo lang) maar het lijken me erg leuke boeken. Het is volgens mij een combi tussen wetenschap en fantasy en klinkt erg veelbelovend.

The Maze Runner series – James Dashner

2015-12-07 13.36.58

Volgens mij komt er nog een prequel uit van deze serie, maar tot nu toe heb ik hem compleet! De Moordopdracht won ik, de eerste twee delen kreeg ik voor mijn verjaardag en het laatste deel kocht ik zelf vlak voordat ik op vakantie ging, omdat ik niet nóg een week kon wachten op hoe het af zou lopen. De Moordopdracht moet ik als enige nog lezen, maar ik vind het allemaal fantastische boeken. En De Labyrintrenner Files is ook een leuk boekje met wat extra informatie!

Hush Hush saga – Becca Fitzpatrick 

2015-12-07 13.35.51

Ook deze serie heb ik al heel lang en tot op de dag van vandaag is het één van mijn favorieten. Het verhaal is super leuk, de karakters zijn geweldig (Patch, zucht) en de boeken lezen heerlijk weg. Ik kreeg deze stuk voor stuk van mijn ouders en zusje, voor mijn verjaardag, Kerstmis of Sinterklaas.

Touching Juliette serie – Tahereh Mafi

dFZ4UJRr5eb_PKHXz8TAoHgId4pjHOIzImaGBUD7C8A

Vrees Me staat even niet op deze foto, want die heb ik uitgeleend op het moment. Maar deze geweldige serie heb ik gelukkig ook helemaal compleet! Volgens mij hoef ik jullie niet meer te vertellen wat ik van deze serie vind. Voor de nieuwe lezers: ge-wel-dige serie. Snel gaan lezen als je dat nog niet gedaan hebt!

De Hongerspelen – Suzanne Collins

3deqPKRCJ9iurslZ9cbQUuZKUeyUWhzDeSYrFGeiHbQ

Naast de Hush Hush saga is dit één van de eerste series die ik bezat. Zoals je ziet is het eerste deel heel vaak gelezen, omdat ik hem aan heel veel vriendinnetjes uitleende (ik wilde graag dat zij ook fan zouden worden, haha).

Divergent serie – Veronica Roth 

CKsgZQrUO53AqHgvEaaweJLTJ4sjPyFhbRyuIHsq270

Na de Hongerspelen was ik toe aan nieuw leesvoer en ik vond dat hele dystopische idee geweldig. Daarom schafte ik al snel de Divergent serie aan. Volgens mij heb ik het eerste en het laatste deel via Marktplaats gekocht en het middelste deel in de boekenwinkel gekocht.

Delirum serie – Lauren Oliver

dwuo9x0wNxJySDba32BmjhhLkZ0FKNCJ4YZGJPtHuX4

In de tijd dat ik nog geen student was kocht ik deze serie eigenlijk in een opwelling, omdat ze maar €10 per stuk waren en ik al lang benieuwd was naar deze serie. Ik vond het hele leuke boeken, vooral het tweede deel (en dat is vrij bijzonder, omdat het tweede deel meestal het minst boeiend is!)

Harry Potter – J.K. Rowling

yZ8JizRS1sjTb1hmNSiacV37G2zyHsgPRLyTNfsvn-I

Deze serie ruilde ik voor twee flessen rode wijn. Ik geloof het bijna nog steeds niet, want wát een geweldige deal was dat. Het kostte me wel 3 uur reizen, maar dat maakt me helemaal niets uit. Ik ga de serie in de Kerstvakantie helemaal proberen te lezen (op dit moment ben ik net in deel twee begonnen).

The Chemical Garden trilogie – Lauren Destefano

yZL7O8OpfejM-BEv2-Gp-2mQ5FUFyLbsUunMenFOrbc

Ook dit is een hele leuke serie! Ik moet het laatste deel nog lezen, maar ik heb gehoord dat deze heel erg goed is. Het verhaal gaat over Rhine (wat een prachtige naam, trouwens) en doet me eerlijk gezegd een beetje denken aan de Selectie, maar dan met een luguber randje.

Dit zijn alle series in mijn kast die ik compleet heb! Ik ga binnenkort ook een artikel maken met series die ik nog níet compleet heb (want dat zijn er helaas nog al wat, haha).

Welke series heb jij allemaal compleet in je boekenkast? 

11 gedachten over “Complete series in mijn boekenkast – 2015

  1. Wat heerlijk om op deze manier een beetje in je boekenkast te kijken 🙂 Ik heb van Hush Hush, The Hunger Games, Divergent en The Maze Runner de serie compleet in het Engels. Van Delirium en The Chemical Garden trilogie ontbreken bij mij het laatste deel.. Die hoop ik ooit nog eens goedkoop te scoren (en ook nog eens in de juiste versie! haha)

  2. Wauw je hebt aardig wat series compleet zeg! Enige die ik momenteel compleet heb is 13 enveloppen & 1 rugzak met het vervolgdeel De laatste envelop. Voor de rest ben ik van sommige series nog delen bij elkaar aan het sprokkelen

  3. Mooie series. Ik heb een serie van KJ Parker compleet, en een aantal ‘omnibussen’ van David Gemmell. Dune heb ik compleet, tenminste die van Frank Herbert. En de Duncton Wood serie van William Horwood. Natuurlijk ook Harry Potter, Unfortunate Events, HIs Dark Materials en The Seeing Stone/Arthur serie. Maar er zijn ook series die ik niet compleet heb gemaakt, omdat de serie gewoon minder werd. Zoals met de Artemis Fowl boeken, waarvan de eerste 3 leuk waren, maar daarna niet meer.

  4. Heerlijk om al die series zo te zien! Ik heb ook een boel complete series in mijn boekenkasten staan haha, nu ze nog allemaal gelezen zien te krijgen :’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s