Tumblr plaatjes om van te kwijlen #3 – Slaapkamers

Eén van mijn favoriete categorieën om mooie plaatjes van te zoeken, is mooie slaapkamers. Ook kijk ik heel vaak op Youtube naar roomtours, omdat Amerikaanse Youtubers altijd wel enorme kamers lijken te hebben. Ook Tumblr is een goede inspiratiebron. Daarom vandaag: de mooiste slaapkamers op Tumblr!

zou nog een werkplaatsje voor mij kunnen zijn - Scandinvisch wonen in zwart wit | villa d'Esta | interieur en wonen:

Het valt me nu eigenlijk pas op dat ik heel erg hou van licht interieur: bijna alle slaapkamers hierboven hebben wit als hoofdkleur. De kamer bij mijn moeder heeft dat ook, maar mijn kamer bij mijn vader is meer roze en bruin. Als jullie dat leuk vinden om te zien hoor ik dat graag!

Hoe ziet jouw ideale kamer eruit?

6 gedachten over “Tumblr plaatjes om van te kwijlen #3 – Slaapkamers

  1. Mooie plaatjes. Ik zocht altijd plaatjes van kamers op om sims huizen eens anders in te richten dan naar mijn eigen smaak. Want op een gegeven moment zagen alle huizen er hetzelfde uit…
    Onze slaapkamer is vrij groot, maar er staat ook een gigantisch bed in. Dat is van bruin ruw hout, en ik leg er vaak een kleurig dekbed op. Hoewel stemmig grijs ook heel mooi staat op dit bed. Dan hebben we nog de oude witte kledingkasten en de witte ladekast. En twee donkerbruine nachtkastjes. En tijdelijk (de komende 3 jaar of zo) staan de boekenkasten aan mijn kant van het bed tegen de muur. Dan hebben we mooie verduisterende donkerbruine gordijnen en … rolluiken aan de buitenkant van de ramen. Daar komt écht geen licht door, het is ’s nachts pikkedonker!
    De bedoeling is om strepenbehang tegen de muren te doen met misschien fotobehang achter het bed. Alles in bruine tinten met lichte accenten (of andersom). In onze oude kamer hadden we één donkerbruine/terracotta muur en dat was prachtig. Heel warm, en gaf me echt rust door de kleur.
    Als een reactie bijna een blogpost wordt, weet je waar je nog eens iets over kunt schrijven 😛 Belangrijk is dat je lekker kunt slapen in je kamer! Dus je moet je er fijn voelen.

  2. Ik wil ook zo’ kamers ! Maar ik vind mijn eigen kamer ook wel mooi en fris zijn 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s