New In | November 2015

Wauw, ik ben heel trots op mezelf als het aankomt op boeken kopen deze maand! In oktober kocht ik echt teveel boeken en kwam het op het punt dat mijn moeder langzaamaan chagrijnig werd als er pakketjes binnen kwamen. Gelukkig voor haar (en voor mij) stuur ik de pakketjes nu op naar mijn vader (gheghe). De buit van november valt trouwens erg mee: ik kocht maar twee boeken, ruilde er één en ik won er twee.

tumblr_nv7udyQrts1s7a0b4o1_1280

New in oktober

Dit zijn de twee boeken die ik gekocht heb deze maand. Allereerst kocht ik Siber – het eerste boek der dromen bij de blogsale van Lilian. Hier ben ik zo blij mee! Ik wilde dit boek al een tijd hebben, vooral omdat ik de Edelstenentrilogie van Kerstin Gier geweldig vind.
Daarnaast kocht ik Het Laatste Rijk van Brandon Sanderson tweedehands op bol.com. Dit boek lezen we nu met de boekenclub van mijn studievereniging. Als ik dit schrijf ben ik op bladzijde 190 van de 632 en hij moet aankomende dinsdag uit zijn. Dat wordt nog even flink doorlezen..

Kn2FwQFDFnG4r4n01uOmnOO6UHStlqyBiO4h7nEWsSc

Ik deed mee aan een ruilactie op Facebook en kreeg Loverboys van Helen Vreeswijk toegestuurd. Helaas, dat boek had ik al! Ik wil hem graag onder mijn lezers verloten, maar daar wacht ik even mee tot ik 100 Bloglovin volgers heb.
Warm Bodies van Isaac Marion won ik bij Mariëlle. Dat was heel leuk, want het was een verrassingsboek! Er stond dus wel op de voorkant dat het over zombies ging, maar meer wist ik nog niet. Ik ben heel blij met dit boek want ik vind de film echt fantastisch.
En tot slot alweer, won ik Marionet van Aimee Carter bij Monica van MyPerfectBookLife! Ik heb goede dingen gehoord over dit boek dus ook hier wil ik graag snel in beginnen.

Klein maar fijn dus, deze book haul. Ik ben tevreden met mijn buit want mijn boekenkast staat vol met ongelezen boeken die ik heeel graag in de Kerstvakantie wil lezen. Daarnaast komt Kerstmis alweer om de hoek kijken en meestal krijg ik wel één of meerdere boeken voor Kerstmis.

Wat is jouw beste aankoop van deze maand?

11 gedachten over “New In | November 2015

  1. I hoor veel over Marionet. Benieuwd wat je er van vindt.
    Mijn beste koop van de maand of aankopen waren toch wel de hardcovers van The Lunar Chronicles om mijn set aan te vullen. 🙂

  2. Wat prijs betreft zijn dat zeker de 5 engelstalige paperbacks waar ik in totaal slechts 10,5€ voor betaalde. Lang leve de kringloopwinkel en het Boekenfestijn.

  3. Haha dat lijkt me echt een voordeel aan gescheiden ouders, dat ze je pakketjes niet meer kunnen controleren 😛 Vroeger liet ik ook vaak mijn bestelde boeken bezorgen bij vriendinnen of mijn toenmalige vriend – een kwestie van het commentaar van mijn ouders te ontlopen dat ik te veel boeken kocht!

    1. Haha jaaa mn moeder zei echt zo geïrriteerd: is dat ALWEER een boek?! Toen heb ik de rest maar bij mn vader laten bezorgen hahaha

  4. Klinkt goed hoor! Ik ben benieuwd wat je van Warm Bodies vindt. Ik heb ‘m zelf niet gelezen maar ik hoor er wel goede verhalen over. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s