Monthly Goals: December (+Wrap Up November)

Het is niet te geloven, maar de laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Sinterklaas! Kerstmis! Oud en Nieuw! En héél veel leestijd! Ik kan in ieder geval niet wachten tot het Kerstvakantie is, maar helaas staat er eerst nog een tentamenweek voor de boeg. Laten we eens kijken wat mijn doelen voor komende maand zijn.

Quotes-3-002

WRAP UP NOVEMBER

kOdeQQyd0V2gzRdLlHzfii_xp5Y2QcrsUpqmRuG52zA

Boeken waar ik in begonnen ben uitlezen
Gelukt! The Great Gatsby las ik inderdaad voor tien november uit, en De Wolvenprinses afgelopen week. Daar komt trouwens morgen een recensie van online!

Literatuur goed bijhouden
FAAL. Oke, ik heb dit echt niet goed volgehouden. Misschien heb ik één artikel gelezen, maar er staan nog een stuk of veertien op de planning. Oeps.

Productiever zijn op vrije dagen
Ja, dit heb ik wel gedaan! Ik heb een rooster waar ik vaak om 13:30 moet beginnen, en ik ging de meeste dagen rond half 9 mijn bed uit waarna ik nog wat schooldingen deed. Dus deze is wel aardig geslaagd!

NaNoWriMo halen!
Hm, deze is ook niet echt gelukt. Ik deed dit jaar voor het eerst mee aan NaNo en de eerste week ging eigenlijk heel goed, tot het weekend. Daarna kreeg ik het eigenlijk zo druk dat ik geen tijd meer had voor NaNo. De maand is nog niet om en ik denk dat ik nog wel iets ga schrijven, maar de 50K haal ik sowieso niet meer. Ik zit volgens mij nu op 11K.. Jammer, maar volgend jaar beter!

En nu, de doelen voor december! Ik heb ze deze keer niet opgeschreven en gefotografeerd, want de dagen zijn zo kort nu en het was al donker! In december ga ik me focussen op het volgende:

snow, light, and winter afbeelding

Héle leuke kerstcadeautjes kopen voor de mensen om wie ik geef
Want Kerstmis is super en ik vind het altijd superleuk om cadeautjes voor iedereen te kopen!

Veel extra werken in de Kerstvakantie en sparen voor volgend jaar
Want ik ga twee keer op reis én in september natuurlijk vijf maanden naar het buitenland om te studeren. Daar is natuurlijk wel geld voor nodig want ik wil niet alles lenen.

Een top 3 van buitenlandse universiteiten selecteren
De deadline voor het aanmelden op een buitenlandse universiteit is 10 januari. Ik wil in december alles gereed maken: mijn CV moet in het Engels opgesteld worden, ik moet een motivatiebrief schrijven en ik moet natuurlijk weten naar welke universiteit ik wil! Dit wil ik allemaal in december uitzoeken, want dat scheelt straks weer stress en het is wel belangrijk.

Wat zijn jullie doelen voor december? 

6 gedachten over “Monthly Goals: December (+Wrap Up November)

      1. Veel succes maar t wordt sowieso een fantastische ervaring kan ik je verzekeren!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s