Roadtrippers StukTV

Laatst was ik een dag ziek en moest ik me ook ziekmelden voor mijn werk. Omdat ik al duizelig werd als ik me bewoog, kon ik de hele dag niet veel anders dan in bed liggen en Youtube filmpjes kijken. Mijn zusje kwam toen met een geniale tip: de serie filmpjes ‘Roadtrippers’ van StukTV. Ik heb me hier de hele dag enorm mee vermaakt en wil jullie hier graag meer over vertellen!


Roadtrippers is een serie Youtubefilmpjes dat gesponsored is door Mentos. In de afleveringen van vijftien tot twintig minuten strijden twee teams tegen elkaar om de meeste kilometers te maken.

De twee teams (Team Veronica & Team StukTV) krijgen aan het begin van hun ‘trip’ een bepaald budget mee. In seizoen 1 was dat €500, in seizoen 2 maar $100.

Afgezien van dit magere budget hebben de teams een rugzak en een camera bij zich, verder helemaal niets! De bedoeling is dat de teams, afgezonderd van elkaar, zo ver mogelijk de wereld intrekken en zoveel mogelijk kilometers maken, met zo min mogelijk geld.

Het team wat na twee weken het verst is gekomen heeft gewonnen!

Het is echt super leuk om te kijken hoe ver de teams komen zonder geld uit te geven. Sommige mensen zijn heel vriendelijk, andere juist weer helemaal niet.

Seizoen 1 begint in Amersfoort, seizoen 2 in New-York.

De afleveringen duren ook helemaal niet lang, dus perfect om even tussen het leren door te kijken bijvoorbeeld, of als je ergens op staat te wachten.

Hier is de eerste aflevering:

Elke zaterdag komt er weer een nieuw filmpje online van seizoen 2.

Kende jij Roadtrippers al? 

6 gedachten over “Roadtrippers StukTV

 1. eerlijk gezegd had ik er nog nooit over gehoord, maar het lijkt me ontzettend leuk!!! Dit weekend ga ik vast wel een paar van hun filmpjes bekijken 😀

 2. Nee, en dat wedstrijdelement spreekt me ook niet aan. Ik heb wel genoten van de series van Ewan McGregor en Charley Boorman, The LOng Way Round en The Long Way Down. Ewan en Charley maken geweldige dingen mee op hun motortocht rond de wereld. Echt geweldig leuk, en ze komen erg leuke mensen tegen. Vaak is iedereen heel behulpzaam.
  Er is ook zo’n ontroerend stukje waarin Ewan en Charley een weeshuis bezoeken, en je ziet ze aan hun eigen kinderen denken. Volgens mij heeft Ewan uit dat weeshuis na de tocht ook een kindje geadopteerd, maar dat zou ik nog even moeten nakijken.
  … Okay. Ik hou ook niet zo erg van gesponsorde youtube dingetjes 😛

  1. Haha, smaken verschillen! Dat mentos er de hele tijd in terugkomt had voor mij ook niet gehoeven, maar voor de rest vind ik het echt tof

 3. Het komt ook op RTL5…
  vriendlief zet het wel eens op zaterdag aan en het is echt zon heerlijk wegkijk programma en aangezien wij afgelopen zomer in Amerika zijn geweest is t voor ons ook wel echt een heerlijke trip down memory lane 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s