Movies I’ve Seen #3

Ik heb weer een paar leuke films gekeken afgelopen tijd, onder andere bij de filmclub van mijn studievereniging. Hieronder vertel ik kort wat ik ervan vond!

My Pink Fairytale - Movies I've Seen

Paper Towns

Deze film wilde ik al lange tijd zien, vooral omdat ik het boek had gelezen, maar niet zo goed wist wat ik daarvan moest denken. De film vond ik, net als het boek, ‘wel leuk’, maar zeker niet fantastisch. Ik vond het einde echt heel raar en eerlijk gezegd ook een mega anti-climax. In het hele boek werken ze ergens naartoe en dan blijkt de ‘ontknoping’ echt een flop te zijn. Beetje jammer! Ik zou deze film dan ook niet zo snel nog een keer kijken.

Water For Elephants

Wat een bijzondere film is dit! Ik heb hier heel erg van genoten, ook al wist ik van tevoren totaal niet wat ik kon verwachten. De film gaat over een jongen die bij een circus terecht komt omdat hij heeft gestudeerd voor dierenarts. In dat circus gebeurt van alles en ook ontmoet hij de vrouw van de circusbaas, Marlena. Het verhaal is echt heel goed en ik zou hem iedereen aanraden!
(Ohja en voor de Twilight fans: Robert Pattinson speelt de hoofdrol 😉 ).

The Great Gatsby

Deze film en dit verhaal is zo geweldig dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb haha. Geweldige sfeer, geweldige acteurs, geweldige muziek, geweldige kostuums én geweldig decor. Do I need to say more? Ja: Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.

The Day After Tomorrow

Dit was vroeger mijn lievelingsfilm, dus toen hij laatst op televisie was, móest ik hem wel kijken. Grappig feitje: ik was vroeger geobsedeerd met rampenfilms waarin de wereld verging. Waarom? Geen idee, ik vond het gewoon super interessant. Maar The Day After Tomorrow was toch wel mijn favoriet. En nu vind ik hem nog steeds geweldig. Misschien niet super geloofwaardig, maar wel héél cool (en hele mooie filmmuziek!).

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien?

6 gedachten over “Movies I’ve Seen #3

  1. Paper Towns had ik afgelopen zomer gezien, vind hek drie keer niks. Er gebeuren dingen die helemaal niet kunnen, en het einde… Tja, niet een film voor mij!

  2. Ik heb gisteren lekker onderuit gekeken naar Gamer. En dat was niet zo slecht als ik verwacht had. The Great Gatsby wil ik nog zien. Die lijkt me mooi.

  3. The Day After Tomorrow is een hele leuke film. Ik vind vooral het gedeelte in de bibliotheek leuk om naar te kijken, al doethet verbranden van boeken een beetje pijn.
    Ik heb afgelopen weekend Jumanji gekeken, wat na al die jaren nog steeds een hele hilarische film is 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s