De Wraak van Zeven – Pittacus Lore

Deze recensie komt iets later online dan normaal, omdat ik het boek nog niet uit had op het moment dat ik tijd had om te schrijven! Ik wilde toch per se iets online hebben vandaag, dus dan maar iets later, hopelijk vinden jullie dat niet erg.

dzxT0CbXbf3Eb3bDlSX15D77VQtUgbVxN_GH1bRYN9s

Algemene gegevens
Titel: De Wraak van Zeven
Auteur: Pittacus Lore (pseudoniem)
Uitgeverij: AW Bruna
Aantal pagina’s: 256
Genre: Sci-Fi, Actie, Avontuur
Serie: Loriën Kronieken #5

Het verhaal
We dachten dat het ergste voorbij was. Na tien jaar waren we eindelijk herenigd en ontdekten we de waarheid over ons verleden. We trainden en werden elke dag sterker. Maar we hadden nooit gedacht dat de Mogadoren een van onze eigen Gardes tegen ons op zou zetten. En nu is Acht dood. Ik zou alles doen om hem weer terug te brengen. Mijn hele leven ben ik al voor de Mogadoren op de vlucht – ze hebben alles van me afgenomen. Maar dat houdt nu op. De strijd gaat door, en ik zal niet rusten voor ik ze allemaal vernietigd heb.

Mijn mening
Nu Acht dood is, is Marina verbitterd en klaar om terug te vechten. De Gardes moeten voor ééns en altijd afrekenen met de Mogadoren, vooral omdat de invasie van de Aarde is begonnen.

Ik vind deze boeken echt geweldig, omdat ze zo spannend zijn en heerlijk weglezen. Toch vond ik bij dit deel dat de spanning wat later op gang kwam, ondanks dat het eerste hoofdstuk al een mega plottwist bevatte. Bij vele andere recensies las ik dat ze moeite hadden met de vele personages, maar daar had ik echt totaal geen last van! Ieder personage is uniek en zo levendig dat ik ze makkelijk uit elkaar kan halen.

De Gardes doen weer vele ontdekkingen waardoor je op het puntje van je stoel blijft zitten en het boek zo uit hebt. Ook al heb ik (volgens mij) een klein leesdipje (want ik heb gemiddeld heel lang over dit boek gedaan), ik genoot wel van het lezen en van de levendige personages. Ze zijn zo echt dat je af en toe denkt: “Goh, dit is inderdaad écht iets wat Zes zou zeggen,”of iets dergelijks. Dat maakte het boek voor mij heel leuk.

Ik ben ontzettend benieuwd naar het volgende deel in deze serie want ik vind de boeken heerlijk om te lezen. En ik hoop ook echt dat de boeken snel verfilmd zullen worden, want I Am Number Four is echt een geweldige film!

Ik geef dit boek vier sterren.

4 sterren

De Wraak van Zeven is voor €17,99 te koop op bol.com
Koop bij bol.com

Wat vinden jullie van de Loriën Kronieken?

3 gedachten over “De Wraak van Zeven – Pittacus Lore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s