Reiscommissie: mogelijke bestemmingen

Mijn studievereniging organiseert elk jaar een studiereis: vijf dagen een onbekende stad ontdekken met je studiegenoten. Dit behoort echt nu al tot één van de hoogtepunten van 2016, zeker sinds Riga vorig jaar zo leuk was. Donderdagavond werden op de borrel van mijn studievereniging de twee bestemmingen bekend gemaakt, en ondanks dat ik het al een paar weken wist omdat ik in het bestuur zit, mag ik het eindelijk aan jullie vertellen!Bij onze studievereniging is er een reiscommissie actief die de twee bestemmingen uitkiest en na de stemming de reis organiseert. Vorig jaar zat mijn beste vriendinnetje Amy in de reiscommissie, dit jaar twee van mijn andere studievriendinnetjes! Superleuk dus, en ik de bestemmingen zijn dan ook fantastisch.

Op het moment dat de bestemmingen bekend worden gemaakt, wordt ook de stemming geopend. Alle leden hebben één stem en kunnen dus stemmen op de bestemming waar zij het liefst heen zouden gaan.

Dit jaar kunnen we kiezen uit…

Marrakech

Koutoubia Mosque, Marrakesh مسجد بمراكش : قال تعالى : وأن #marrakech - one of the most amazing places I've ever visited:

Met een dagtripje naar Casablanca…

Of…

Zagreb

Trg bana Jelačića (Main square) with the Cathedral in the back, Zagreb, Croatia:

met een dagtripje naar Ljubljana!

Beide bestemmingen vind ik echt ontzettend tof gevonden; niet ál te bekend, wel allebei heel cool en apart.

Dit is het filmpje die de reiscommissie heeft opgenomen om de mogelijke bestemmingen bekend te maken:

Mij maakt het op zich niet veel uit waar ik naartoe ga, omdat ik in beide steden nog nooit geweest ben en het me allebei heel erg leuk lijkt. Toch moet ik ook gaan stemmen, en omdat mijn stem nét ietsje zwaarder weegt dan die van de leden, stel ik gewoon aan jullie de vraag;

Waar wil jij dat ik heen ga in april: Marrakech of Zagreb?

Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat de studiereis fantastisch gaat worden, ongeacht welke bestemming het wordt. Aan allebei de steden zal ik nog een Places I want to go… artikel wijden, maar voor nu ben ik vooral benieuwd: zijn jullie al in één van deze twee steden geweest? Wat vonden jullie ervan?

Liefs!

5 gedachten over “Reiscommissie: mogelijke bestemmingen

  1. Wow wat cool! Zo jammer dat mijn studievereniging nooit zulke dingen organiseerde…

    Ik zou voor Zagreb gaan! Ik heb het niet zo op warme landen en bovendien is Marokko een toch wel bekender vakantieland, in tegenstelling tot Kroatië.

  2. Gaaf dat je het zelf mag kiezen, en dat je zulke toffe, minder bekende bestemmingen kiest! Ik zou voor Zagreb gaan, maar Marrakech is volgens mij ook heel leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s