Uit de oude doos #2

Wat een tijd geleden alweer! De vorige keer dat ik een Uit de oude doos artikel maakte, was het nog volop zomer. Nu ik dit schrijf, stormt het buiten en is het dus echt herfstweer. Ik ga in deze post weer een aantal artikels voor jullie op een rijtje zetten die jullie misschien (nog) niet gelezen hebben. Veel leesplezier!

10x Dit wist je nog niet van mij
In deze post heb ik 10 gekke gewoontes en weetjes van mezelf op een rijtje gezet. Nummer 9, waarin ik toegeef dat ik een beetje telefoonangst heb, is nu eigenlijk helemaal niet meer van toepassing. Nu ik journalistiek studeer moet ik vaak mensen bellen om interviews te regelen en dergelijke. Dat heeft me dus echt enorm geholpen om van mijn telefoonangst af te komen; ik had eigenlijk geen keus!

Kleurboek voor Volwassenen
Hoewel ik er veel minder in kleur dan ik eigenlijk zou willen, vind ik het nog steeds ontzettend leuk om te doen! Ook de foto’s van de ingekleurde mandala’s vind ik zo mooi bij dit artikel. Misschien dat ik nog wel een keer iets laat zien als ik een paar nieuwe kleurplaten af heb.

The Infinity Dreams Award
Een post die ik heel erg leuk vind om terug te lezen. Hier vertel ik jullie over mijn tien grootste dromen in het leven. Ik weet nog dat ik zo gelukkig werd tijdens het schrijven van deze post, omdat je nadenkt over datgene wat je het liefst wilt in het leven. Ik kan iedereen die inspiratie nodig heeft aanraden om eens op een rijtje te zetten wat je wilt bereiken in het leven. Ik werd er in ieder geval heel geïnspireerd door.

Verdrinken in het aanbod van boeken
In dit artikel zet ik eigenlijk mijn angst op papier. Wat als ik op een dag opeens niet meer van Young Adult of Fantasy houd? Wat als ik mezelf opeens ‘te oud’ vind voor het Young Adult genre? En hoe kan ik ooit álle boeken lezen die me leuk lijken, als er zóveel worden uitgebracht en mijn lijst met ongelezen boeken alleen maar langer wordt? Ik kreeg veel positieve reacties op deze post en ik ben ook blij dat ik dat eindelijk eens van me af heb kunnen schrijven!

Plog: Dagje meelopen bij METRO
Eén van de hoogtepunten van mijn zomervakantie! Via het netwerk van een vriendinnetje mochten we een dagje meelopen bij de Metro, de grootste gratis krant van Nederland. Dat was echt ontzettend leuk en leerzaam (mijn journalistieke hart bonkte bijna uit mijn borst), maar als klap op de vuurpijl mochten we ook mee naar een interview met Coen en Sander van Radio538! Het was echt een dag om nooit te vergeten en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.

10x Bookconfessions
Eigenlijk lijkt dit een beetje op het ’10x dit wist je nog niet van mij’ artikel, maar dan boekgerelateerd! Welke (gekke) gewoontes heb ik als het gaat om het lezen en verzamelen van boeken?

Wat studeer ik eigenlijk?
Een vraag die vaak voorbij komt op verjaardagen of gesprekken met mensen in het OV. Én een vraag die met mijn studie niet zo makkelijk te beantwoorden is. Ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen, maar eigenlijk ook journalistiek. Huh? Ik leg het in dit artikel (hopelijk) duidelijk uit!

Ik kwam nog veel meer artikelen tegen die ik graag een plekje in deze rubriek wilde geven, dus ik heb het gevoel dat er snel een deel drie aankomt, haha. Als jullie dat leuk vinden natuurlijk.

Fijne dag vandaag! 

3 gedachten over “Uit de oude doos #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s