Tumblr plaatjes om van te kwijlen #2 – Dieren

Een nieuw artikel in deze nieuwe rubriek! Vorige keer deelde ik een paar mooie Tumblr plaatjes op het gebied van boeken met jullie. Vandaag een ander soort plaatjes waar ik echt gek op ben: dierenplaatjes! Ik ben gek op schattige dieren en ik reblog hier dan ook héél veel van. Kijk mee naar mijn favorieten!

tumblr_narbttDlFC1sxruggo1_500

Two young tigers are pictured on November 20, 2011 at the zoo in Magdeburg, eastern Germany. The two female tiger babies were born at the zoo on September 26, 2011, and were presented to visitors for the first time. AFP PHOTO / JENS WOLF GERMANY OUT (Photo credit should read JENS WOLF/AFP/Getty Images)
Two young tigers are pictured on November 20, 2011 at the zoo in Magdeburg, eastern Germany. The two female tiger babies were born at the zoo on September 26, 2011, and were presented to visitors for the first time. AFP PHOTO / JENS WOLF GERMANY OUT (Photo credit should read JENS WOLF/AFP/Getty Images)

Ik kon hiermee wel eindeloos doorgaan, maar heb er op een gegeven moment toch maar een einde aan gemaakt haha. Jullie kunnen natuurlijk altijd een kijkje nemen op mijn Tumblr, en als jullie zelf een Tumblr-pagina hebben, laat hem dan vooral achter in de comments zodat ik ze kan volgen!

Fijne zondag!

5 gedachten over “Tumblr plaatjes om van te kwijlen #2 – Dieren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s