Tumblr plaatjes om van te kwijlen #1 – Boeken

Ik wilde graag iets nieuws doen op mijn blog en toen bedacht ik dit! Tumblr is echt mijn favoriete site als het gaat om mooie plaatjes zoeken, en ik ben er dan ook best actief op. In deze ‘serie’ wil ik af en toe eens een paar van mijn favoriete Tumblr-plaatjes delen met jullie. Vandaag introduceer ik dat met boeken, maar de volgende keer kan je bijvoorbeeld denken aan reizen, dieren, kleding enzovoorts. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te kijken naar mijn favoriete tumblr-plaatjes.

10-Things-You-Need-To-Know-Before-Starting-A-PhD-Degree

mooiste bookquote

Dit is zo’n prachtige quote!
NarniaMap_fullsize tumblr_lie9ourDAo1qhf9pjo1_500  tumblr_nhm3d2yI0J1rpwl7ho1_540 tumblr_nn575ucErq1sfexd7o1_540 tumblr_nqoq39xCfX1qds5wno1_540 tumblr_nqwc59pUby1tmvwc5o1_540 tumblr_nvtt57qrLu1u84tl9o1_1280

Wat is jullie favoriet? 

9 gedachten over “Tumblr plaatjes om van te kwijlen #1 – Boeken

  1. Ik ben bijna zeker dat ik in de boekwinkel met die gevulde boekenkasten ben geweest… Maar ja, elke goeie boekhandel moet er zo uitzien 🙂 Toch?

      1. *high five*
        Het gaat goed hoor 😉 ik Flip alleen als ik Narnia zie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s