Signeersessie Julie Kagawa

30 oktober was het dan eindelijk zo ver: de signeersessie van Julie Kagawa bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp! Voor mij is Hoofddorp helemaal niet ver (ongeveer een halfuurtje met het OV) én ik was die dag vrij van school. De keus was dus snel gemaakt en ik mailde snel naar Boekhandel Stevens om me aan te melden. De signeersessie was ontzettend leuk en hoewel het maar een uurtje duurde, wilde ik er toch een kort verslagje van schrijven.

Julie Kagawa

Monica en ik reisden samen naar Hoofddorp Station, waar we afgesproken hadden met Lindsey. Monica kende ik al van de middelbare school, maar Lindsey had ik nog nooit gezien. Ik vond het echt heel erg leuk om met twee mede-bloggers op stap te gaan, en het was heel gezellig. (Zo gezellig dat we vergeten zijn een foto te maken, haha. Slim.)

Rond half 11 waren we bij Boekhandel Stevens en we konden meteen in de rij gaan staan. We kregen een cool bandje dat aangaf dat je je had aangemeld.

Th7olMy9hQOgnrBXdw6Isk0OvgqE1VzTOOG2g9eOJYQ

Je mocht twee boeken per persoon laten signeren, en dan kon je eventueel opnieuw in de rij. Ik had De IJzerkoning en Pupil mee. We stonden ongeveer een halfuur in de rij, maar die tijd vloog voorbij. Toen we bijna aan de beurt waren werd ik toch wel een beetje zenuwachtig, want ik wist niet echt wat ik moest zeggen.

Gelukkig was Julie Kagawa echt superlief en enthousiast. Ze maakte uit zichzelf een praatje (over dat ze Amsterdam geweldig vond). Het was best wel gek om met iemand te praten waarvan je denkt; “Gosh, she created Ash.”, maar het was echt heel erg leuk. We gingen nog even snel op de foto en toen was de volgende alweer aan de beurt.

SeYPFlkrHoFw_Y-oG11N5sI4862u1OOC6YC1SitiFhM

Ik vind de foto’s echt heel erg leuk geworden, en natuurlijk heeft ze ook in mijn boeken geschreven:

dCb-MgF1Z4smrt9AT8waETQ6TfQQ3XeG93KWOTx2PQ0

Wat ik me later pas bedacht, is dat ik natuurlijk dezelfde naam heb als de broer van Ash uit de Iron Fey series. Dat had ik nog wel tegen haar kunnen zeggen achteraf, maar op het moment zelf was ik dat compleet vergeten!

Daarna snuffelden we nog even door de boeken, maar tot grote trots kocht ik niks. Na ongeveer een halfuurtje was het alweer tijd om naar huis te gaan, want ik had die middag een lunchafspraak. Ik ben ontzettend blij dat ik ben gegaan, want het was echt een hele leuke ervaring! Pupil heb ik trouwens nog niet gelezen, maar dat wil ik wel heel snel gaan doen.

Waren jullie erbij op 30 oktober? 

12 gedachten over “Signeersessie Julie Kagawa

  1. OMG echt zooo cool!! Ik wilde ook gaan alleen ik kwam erachter dat er een signeersessie was 2 dagen later dus jaa… Volgende keer beter 😉 Echt gaaf dat ze zo aardig was en de gemaakte foto ziet er ontzettend mooi uit 🙂
    liefs

  2. Jaa, ik was erbij! Maar dan in rotterdam! Gelukkig heb ik haar zondag bij de high tea ook nog mogen ontmoeten. Echt een hele aardige en spontane vrouw!

  3. Ahh, super leuk! En leuke foto’s 😀 Ik heb toch wel een beetje spijt dat ik niet naar Donner ben geweest ^^” Ik voelde me die dag niet super lekker en had ook nog eens een druk weekend voor de boeg, daarom had ik maar besloten om niet te gaan.

  4. Als Belgje vind ik het regelmatig jammer dat ik zo ‘ver’ weg woon. Er worden immers heel wat leuke blogger-events georganiseerd in Nederland. Gelukkig kreeg ik dit keer zelf ook de kans om Julie Kagawa te ontmoeten, maar dan één dagje later op de Boekenbeurs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s