Wrap Up: Boektober

Op mijn blog heb ik het niet expliciet vermeld, maar ook ik deed mee aan Boektober. Een initiatief van Dagmar waarin ze iedereen oproept om zoveel mogelijk boeken te lezen in oktober. Ik wilde sowieso meedoen, maar had de eerste weken niet het idee dat ik mijn doel van 6 boeken zou halen. Totdat.. Ik verder ging aan de Touching Juliette-serie. Ik raakte snel in mijn leesflow en behaalde niet alleen mijn doel van zes boeken, ik las er zelfs zeven!tumblr_nowgei31hX1sks3hgo1_540

Sco_Ah_FXOD-i_FByTFbex6aUVe2bJjjAksQdqUzV1g

De IJzerprinses en De IJzerkoningin las ik in het begin van deze maand uit. Ik vond het hele leuke boeken en gaf ze beide vier sterren. Verwoest Me las ik binnen een uur uit en gaf ik ook vier sterren. Ik viel als een blok voor Warner en nu, twee boeken later, is dat nog steeds zo. De Nachtuilen recenseerde ik voor Luitingh-Sijthof en gaf ik ook vier sterren, hoewel ik er wel wat dingetjes op aan te merken had. Breek Me las ik in de nacht van 31 oktober uit en vond ik geweldig. Die recensie houden jullie van me tegoed! Dhz66geykoWulxZ87bewIR3X2-MBezFTdLH7xVnBhac

The Great Gatsby en De Wolvenprinses heb ik nog niet uit, maar daar ben ik wel in begonnen. Bij The Great Gatsby ben ik ongeveer op een derde, bij De Wolvenprinses ben ik bij bladzijde zestig. In mijn Monthly Goals heb ik met mezelf afgesproken dat deze boeken voor november uit zijn. Versplinter Me, deel 2,5 van de Touching Juliette serie vond ik helaas een stuk minder leuk, maar las ik wel in een halfuurtje uit. En uit mijn prachtige Narnia-bundel las ik Prins Caspian uit, die ik heel leuk vond (maar de film stiekem leuker).

En dat was mijn #Boektober Wrap Up alweer! Ik ben best trots op mijn gelezen boeken, vooral omdat ik had verwacht dat ik minder zou lezen.

Hebben jullie meegedaan aan Boektober? Welke boeken hebben jullie gelezen?

7 gedachten over “Wrap Up: Boektober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s