New In | Oktober 2015

Na het Boekenfestijn in Utrecht zei ik tegen mezelf dat ik in oktober echt minder boeken moest gaan kopen, omdat ik echt nog veertig ongelezen boeken in mijn kast had staan. Zoals elke boekenliefhebber die zich dat voorneemt, ben ik daarin hard gefaald. De ene mooie deal na de andere kwam voorbij op Marktplaats en Facebook, en tot mijn grote verbazing won ik ook nog een aantal boeken.

New In | Oktober

Zoals ik al zei heb ik dus een aantal boeken gekocht, en ook een aantal boeken gewonnen! Daarnaast ontving ik deze maand ook mijn allereerste recensie-exemplaar. Dat was een hele mijlpaal!

8VSXL81VLo-bo1b6cyJg9Hbj6h_tF7yl7MVHfbLTPdI

Onverminderd van Rebecca Yarros won ik bij Katja van That Blonde Woman. Ik ben er nog niet in begonnen, maar ik ben wel heel benieuwd!
De Nachtuilen van Jeroen van Unen ontving ik van uitgeverij Luitingh-Sijthoff en gaf ik vier sterren.
De Moordopdracht won ik bij Angelica van Feel The Future. Deze wilde ik héél graag, want de hele trilogie vond ik geweldig. Nu is mijn serie compleet! Ik moet er alleen nog in beginnen.
Pretty Little Liars – Vriendschap van Sara Shepard kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Sanne, want die had hem dubbel.
Hemelse Wiskunde en Het Nieuwe Imperium van Greg Keyes kocht ik over via Facebook voor €5. Deel één (Het wapen van Newton) had ik al thuis staan, maar daar moet ik ook nog steeds in beginnen.

Daarnaast maakte mijn hart een héle grote sprong deze maand toen ik deze prachtboeken voorbij zag komen op Facebook. Vrees Me las ik vorige maand en daar werd ik door omver geblazen. Mijn hart brak alleen een beetje toen ik hoorde dat Breek Me niet meer in hardcover gedrukt werd. Twee dagen later kwamen deze boeken voorbij op Facebook en ik had het grote geluk dat ik ze mocht overkopen (er waren héél veel geïnteresseerden). Toen ze binnen kwamen was ik even het gelukkigste meisje op aarde (of althans, zo voelde ik me). Verwoest Me las ik in een uur uit, ik ben nu bezig in Breek MeMan o man, wat een boek weer. Versplinter Me en Vertrouw Me ga ik waarschijnlijk direct daarna lezen.

aux99X1eqZ8sWCDcyglmINkuZyLn50fOAfB8zXDtYk8

Wings en Destiny van Aprilynne Pike kocht ik over via Facebook, omdat ik alleen het tweede deel al had (Spells). Nu moet ik alleen nog Illusions en dan is de serie compleet. Ik wil ze ook pas gaan lezen als ik de serie compleet heb.
Verbreken van Lauren Destefano ruilde ik met een meisje tegen een deel van Harry Potter die ik dubbel had. Nu is mijn Chemical Garden trilogie compleet! Ik wil Verbreken snel gaan lezen, want ik ben erg benieuwd hoe het afloopt met Rhine.
Leugens van Helen Vreeswijk won ik bij Booknuts. Ik heb nog nooit een boek van Helen Vreeswijk gelezen en ik ben benieuwd of het mijn genre is, we zullen zien!
De Selectie van Kiera Cass heb ik al gelezen, maar had ik toentertijd geleend van Sanne. Ik vond het boek maar zo zo, maar toen ik de Prinses won, wilde ik eigenlijk de hele serie compleet hebben. Dus kocht ik De Selectie en De One via Facebook en Marktplaats. Nu moet ik alleen de Elite nog en kan ik verder met deze serie, want ik ben wel heel benieuwd hoe het afloopt met America.

De teller van deze maand staat dus op 16 boeken, waarvan ik er tien zelf gekocht heb, 2 gekregen, 3 gewonnen en 1 geruild. Voor volgende maand ga ik proberen om echt minder boeken te kopen, want de teller met ongelezen boeken staat nu op 50. Dat is echt te veel.

Hoeveel boeken hebben jullie deze maand gekocht?

12 gedachten over “New In | Oktober 2015

  1. Ik heb deze maand slechts 1 boek gekocht, dus ik ben heel trots op mezelf^^ maar mijn ongelezen boekenteller staat ook al op 80, dus daar moet ik echt eerst iets aan veranderen!!

  2. Wat een mooie aanwinsten. Ik ben de afgelopen maand heel erg braaf geweest én heb helemaal NIETS gekocht. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat dit met voorbedachte rade gebeurde vermits ik in november drie keer naar de Boekenbeurs ga én ook naar het Boekenfestijn. 🙂

  3. Omg, Je wilt niet weten hoe fantastisch de boeken van Aprilynne Pike zijn! Ik heb daar ook een review geschreven. In elk geval Wings,Spells,Illusions en Destiny zijn ook echte aanraders. 🙂

    1. Hahaha, ik vind die titel met ‘wiskunde’ ook niet echt aantrekkelijk. Maarja, het hoort wel bij de serie en die serie leek me wel erg leuk!
      Ben benieuwd wat ik van het boek vind haha, zal het je laten weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s