Ik doe mee aan NaNoWriMo!

Hi guys!

Na lang wikken en wegen heb ik dan toch het besluit genomen om me in te schrijven voor NaNoWriMo, oftewel: National Novel Writing Month. De bedoeling is dat je in één maand minimaal 50.000 woorden schrijft aan een verhaal (of meerdere verhalen).

Ik heb lang getwijfeld, vooral omdat ik 50.000 woorden in één maand gewoon erg veel is. Gemiddeld is dat zo’n 1700 woorden per dag. Over 1000 woorden doe ik gemiddeld een uur. Daarnaast moet je natuurlijk ook je plot en personages van het verhaal uitwerken. Er gaat dus veel tijd en werk in zitten, maar het lijkt me wel geweldig leuk om aan zoiets mee te doen!

Ik ga het gewoon proberen, mijn uiterste best doen, en dan zie ik wel waar het schip strandt. Ik ben super gemotiveerd, heb namelijk een heel tof concept voor een verhaal liggen waar ik nu eindelijk eens tijd voor heb. Ik moet alleen nog een titel verzinnen haha.

Als jullie het leuk vinden zal ik jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn schrijfavonturen.

Zijn er nog meer mensen hier die meedoen aan NaNo? Let me know! 

15 gedachten over “Ik doe mee aan NaNoWriMo!

 1. Leuk joh! De beste tip is: elke dag schrijven, ook al is het minder dan die 1700 woorden. Pas als je in een ritme zit, wordt het steeds makkelijker.
  Zelf doe ik niet mee. Wij zijn net weer begonnen aan ons eigen schrijfprojectje, en daar gaan we even op focussen.

   1. uhm als je gaat zoeken, staat er ergens op de pagina, toevoegen als buddy
    ik kan t ook andersom doen. Moet je alleen ff zeggen hoe je daar heet

 2. Ik doe ook mee! ^^ Ik weet wel nog niet of ik die 50.000 woorden echt ga halen maar dat zien we dan wel weer 😉 Ik vind vooral de sfeer die er rond hangt erg fijn. Dan ben je aan het schrijven en weet je dat er nog veel andere mensen ook aan het schrijven zijn 🙂

  1. Ik weet inderdaad ook niet of ik de 50.000 ga halen, maar ik ga het in ieder geval proberen! En het is inderdaad leuk dat er zoveel mensen meedoen, dat motiveert heel erg denk ik 🙂

  1. Heee wat leuk! Ik herken je zeker haha. Ben benieuwd wat je gaat schrijven tijdens NaNo, daar kunnen we het tijdens de volgende bijeenkomst vast wel even over hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s