Mijn SRPRS.ME avontuur #1 – Bestemming onbekend

Maandag, vlak voor mijn eerste tentamen, stond er iets heel leuks op de planning. Samen met drie studievriendinnetjes had ik het er laatst over hoe leuk we srprs.me vonden: een reis boeken waarvan je je bestemming pas op het vliegveld hoort. We hadden het er steeds vaker over en toen we zagen hoe goedkoop het eigenlijk was, besloten we het gewoon te doen! Heel cliché, maar you only live once.

sprs.me

De site is  heel overzichtelijk en persoonlijk. Er zitten geen addertjes onder het gras en je kan persoonlijk met iemand chatten als je vragen hebt. Dit was heel handig! Srprs.me heeft verschillende reispakketen zoals City Tripping, Adventure, Road Tripping, Sunsation en.. Broke. Aangezien we arme studenten zijn hebben we voor het laatste pakket gekozen.

sprs.me mijn trips

14 januari t/m 17 januari gaan wij dus op vakantie naar bestemming onbekend! Ontzettend leuk en spannend dat je niet weet waar je heen gaat, dat maakt de voorpret extra leuk. Een week van tevoren kun je op je persoonlijke pagina de weersverwachting zien en krijg je een brief met krascode in de brievenbus. Die moet je op de dag van vertrek open krassen en de code moet je invullen op internet. Zo weet je dus pas een uur van tevoren waar je heen gaat!

Qua prijs viel het ook ontzettend mee. Voor €125 ga je dus vier dagen weg, inclusief vlucht, hostel en handbagage. De rest moet je allemaal zelf betalen, maar meestal gaat de reis naar een goedkoop land, dus dat zit ook wel snor. Daarnaast hebben we tot januari dus nog tijd om te sparen.

Het boeken was eigenlijk binnen vijf minuten gebeurd en wat heel fijn is, is dat je kan invullen waar je per se niet heen wilt. Zo wilden we per se niet naar Riga, omdat we daar vorig jaar al zijn geweest. Daarnaast hebben we nog een aantal bestemmingen ingevuld, maar niet veel, want het is juist leuk als het zo’n groot mogelijke verrassing is.

uW0Z022Vk-saBobwe9I7qObaEWUyJopb2gTtCgZDSJE

En hier dan onze blije gezichtjes – hoewel we op het punt stonden om een tentamen te maken -! Van links naar rechts zie je mij, Amy, Sanne en Iris.

Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden van mijn srprs.me avontuur. Dit is het eerste artikel, en omdat het nog 86 nachtjes duurt voordat het avontuur écht begint, weet ik niet wanneer de volgende srprs.me post online zal komen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

Wat vinden jullie van het concept van srprs.me? 

8 gedachten over “Mijn SRPRS.ME avontuur #1 – Bestemming onbekend

  1. Super leuk ! Ik Heb Ook Een Post Gemaakt over Zo Een Gelijkwaardige site 😉 Ben Benieuwd Of sprs. Me beter is want mijn site was leuk maar viel ook een beetje tegen 😀

  2. Ik denk dat het leuk bedacht is, en het is duidelijk dat je er nu al veel plezier aan beleeft. Maar mijn lol zit hem al in het zelf inplannen. De mooiste reis plan ik zelf in, zodat ik niet ergens terecht kom waar bijvoorbeeld niets leuks te doen is voor mij. Gaan we bijvoorbeeld voor een hotel in een klein dorp aan de rand van een grote stad of toch voor een bed & breakfast in het centrum? Wat is er te doen, welke musea willen we zien, welke wandelingen willen we per se maken? Zijn er nog events in de buurt waar we misschien kaarten voor moeten bestellen? Zo konden wij toen we naar London gingen ook naar een grote scifi conventie, waar ik bijna GRR Martin heb horen spreken (als we niet net te laat waren door een fijne lunch).

    Nu weet je niet of er misschien iets te doen is waar je van te voren kaartjes voor wilt bestellen, bijvoorbeeld. Of wat voor weer je kunt verwachten. Leuk als je met winter in Turkije uitkomt 🙂 Maar misschien minder als je in Schotland zit in januari. Of krijg je wel een kleding-inpak-advies?

    1. Ja, dat snap ik ook helemaal! Ik vind een reisje plannen ook heel leuk, maar dit is weer iets totaal nieuws wat me óók heel leuk lijkt.
      En je krijgt gelukkig een week van tevoren de weersverwachting op plek van bestemming te horen, zodat je de juiste kleding kan inpakken. 🙂

  3. Srprs.me lijkt me ook ontzettend leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar je ervaringen, superleuk dat je zo iets gaat doen. Als ik geen vijftien was zou ik ook zo gaan met mijn vriendinnen haha, zou toch nog even moeten wachten helaas. Ik wens je alvast veel plezier, ook al is het pas in januari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s