Mooi: Prachtige nieuwe single en clip van Marco Borsato

Wat veel mensen misschien niet van mij weten, is dat ik flink ‘fan’ ben van de muziek van Marco Borsato. Zijn stem is heel bijzonder en zijn teksten vind ik zo prachtig geschreven en met zoveel gevoel gezongen dat ik er wel uren naar zou kunnen luisteren. Onlangs heeft Marco een nieuw liedje uitgebracht: Mooi. Het liedje zelf vind ik Mooi (haha), maar de clip die erbij hoort is echt prachtig. Ik heb hem twee minuten geleden gezien dus ben nog een beetje sprakeloos, maar wilde hem wel heel graag met jullie delen. Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s