12x Leuke cadeaus voor boekenwurmen

Als boekenliefhebber is het misschien wel voor de hand liggend dat je ook vrienden/vriendinnen/kennissen hebt die van lezen houden. Als diegenen jarig zijn is het natuurlijk leuk om een origineel cadeau te kopen of maken waarbij je jullie gezamenlijke hobby naar voren brengt. Hier dus wat inspiratie voor leuke cadeautjes die je aan boekenwurmen kunt geven! En natuurlijk mag je ze ook op je eigen verlanglijstje zetten. 😉

Handy Bookmark

1. Deze boekenlegger is heel handig, omdat naast de bladzijde, nu ook de zin voor je wordt aangegeven!

Clip-On Reading Light

2. Zelf heb ik geen (lees)bril, maar als ik er wel eentje had ik zo’n lampje heel handig gevonden!

3. Volgens mij zijn deze inmiddels vrij bekend in boekenland, maar deze boekenplankjes zijn superhandig en zien er leuk uit! Je kunt ze kopen in heel veel verschillende woon- en bouwwinkels.

Book-Style Tissue Box

4. Een tissuebox in de vorm van een boek? Superleuk! Deze zou ik wel op mijn make-up tafeltje willen hebben staan. Je kunt deze hier kopen.

Transparent Book Weight

5. Dit vind ik echt zó’n handige uitvinding! Als ik buiten lees erger ik me namelijk heel vaak aan de bladzijden die omwaaien. Met deze handige gadget is dat verleden tijd. Dit handige ding koop je hier.

Macbook Book-Case

6. Dit vind ik ook echt ge-wel-dig. Een laptophoes die eruit ziet als een oud boek, wauw! Met deze laptophoes steel je de show in college. Je koopt hem hier.

Book-Shaped Light

7. Dit ‘boek‘ zet je tussen de rest van de boeken en ’s  avonds hoef je hem alleen nog maar even aan te knippen. Geeft heel veel sfeer.

Fishbowl Bookends

8. Ik betwijfel of deze boekensteunen/vissenkommen groot genoeg zijn voor een visje (en of ze echt zo schoon blijven als op de foto), maar het ziet er in ieder geval leuk uit.

Book-Scented Perfume

9. Hier las ik laatst best wel veel over op Facebook, maar hoe geweldig is dit? Een parfum die ruikt naar boeken. Ik ben heel benieuwd of deze echt zo ruikt..

Book-Scented Candle

10. Een beetje hetzelfde idee als de vorige, maar dan in de vorm van een kaars. Zo ruikt je hele kamer/huis naar oude boeken!

Bed Prism Glasses

11. Haha, dit is echt de meest geweldige uitvinding voor mij. Heel vaak wil ik al lekker in bed gaan liggen, maar lezen tegelijk. Dat gaat natuurlijk niet samen op een comfortabele manier, maar wel door middel van deze bril!

Personal Library Kit

12. Voor als je je boeken graag uitleent aan vriendinnen is dit setje heel handig! Je kan door middel hiervan bijhouden welk boek uitgeleend is aan wie, zodat je nooit meer een boek kwijt raakt.

Welk cadeautje zou jij wel willen geven/krijgen? 

9 gedachten over “12x Leuke cadeaus voor boekenwurmen

  1. De library kit is ook te koop bij Waterstones in Amsterdam, Kalverstraat. Maar of het echt je vrienden ertoe dwingt boeken terug te brengen…? 😉

  2. Ik ga proberen dat boek met tissues na te maken als surprise voor sinterklaas ( ja ik ben een beetje vroeg daarmee). Volgens mij is dat wel na te maken met een oud boek. Bedankt voor het idee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s