Movies I’ve Seen #2

Het is alweer héél lang geleden dat ik de eerste Movies I’ve Seen introduceerde (lees: 3 jaar geleden), maar ik besloot dit toch weer op te pakken na mijn hele lange stop op MPF. Ik heb de afgelopen tijd nauwelijks tijd gehad om films te kijken, maar heb er toch een aantal voor jullie op een rijtje gezet.

Af en toe schrijf ik een filmrecensie, maar dit doe ik alleen bij films die heel veel indruk op mij hebben gemaakt. Voor deze drie films vond ik dat ze geen heel artikel ‘verdienden’, maar ik vond ze ook weer te leuk om er niets over te vertellen.

Pitch Perfect 2

Wat een geweldige film vond ik dit! Pitch Perfect 1 heb ik al meerdere malen gezien, en sinds kort dus ook het gevolg. De humor in deze film is geweldig, de acteurs in deze film zijn geweldig en het plot is ook geweldig. Maar wat ik het állerleukste vond is natuurlijk de muziek. Mijn hart gaat echt open bij het horen van zulke creatieve muzikale uitspattingen. Geweldig!  Ik werd supervrolijk van deze film en ik raad hem dan ook voor honderd procent aan.

Quantum of Solace

Eigenlijk vond ik deze film niet zo heel leuk. Of nouja, ik snapte er gewoon niet zoveel van. Skyfall van James Bond vond ik ijzersterk, maar uit Quantum of Solace kon ik niet echt wijs worden. Het was een hoop actie, pistolen en mooie auto’s, maar daar hield het dan ook bij op. Hetgene wat ik wel altijd leuk vind aan James Bond films, is dat ze zo heerlijk nep zijn. Tien meter naar beneden vallen, plat op je rug, en binnen een seconde weer overeind staan en goed kunnen richten? Of van een trein springen zonder ook maar een schrammetje op te lopen? Tuurlijk joh, James Bond kan het allemaal.

The Breakfast Club

Ik had deze film al eens gezien, maar afgelopen dinsdag keek ik hem weer tijdens filmavond met mijn studievereniging. En gosh, wat ben ik gek op deze film! Het is geen film voor iedereen, want er zitten best wel veel dialogen in en relatief weinig actie, maar het verhaal is zo.. echt, en zo bijzonder. Dit is in ieder geval een film die mij altijd bij zal blijven. Eigenlijk moet iedereen deze film gewoon zien, je kunt er een hoop van leren!

The Proposal

https://www.youtube.com/watch?v=RFL8b1p1ELY

Deze film had ik nog nooit gezien, terwijl hij al best wel oud is. Het was alweer een tijdje geleden dat ik een romcom had gezien, maar dit is zeker een héle leuke. Ryan Reynolds en Sandra Bullock zijn een geweldig stel in deze film. Ik heb me meerdere malen gek gelachen. Een echte aanrader dus!

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien?

5 gedachten over “Movies I’ve Seen #2

  1. Ik heb eindelijk Brave gezien. Ontzettend leuk. En Finding Neverland. En wel meer, want ik ben een weekje vrij geweest… Op een pupje passen kun je goed combineren met films kijken op de bank.

      1. Het was eigenlijk hartstikke leuk om eens een leuk verhaal over een moeder en dochter relatie te zien die bij mij ook echt klopte. Het zijn zo vaak vader/zoon verhalen, of jongens onder elkaar. Moeders worden vaak zo een-dimensionaal neergezet. Terwijl de relatie tussen een dochter en moeder juist ontzetten verschuift als de dochter opgroeit. En ik vond dat mooi gedaan. Plus mooie animatie. En er zat genoeg humor in, ook 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s