Spam je blog!

Lieve iedereen,

Ik heb het de laatste tijd ontzettend druk, en had daarom helaas geen tijd om voor vandaag een artikel voor jullie te schrijven. Niet bang zijn, ik blijf gewoon elke dag uploaden, alleen lukte het vandaag écht even niet. Omdat ik toch iets online wilden hebben, een spam je blog artikeltje! Vandaag mogen jullie schaamteloos spammen op mijn blog.

Vertel iets leuks over je blog en waarom ik (en anderen) hem zouden moeten bekijken. Ik zal in het weekend eens een kijkje gaan nemen. 🙂

Fijne vrijdag allemaal en geniet alvast van jullie weekend!

X Rowan

11 gedachten over “Spam je blog!

  1. Yeah!! Altijd leuk om te spammen! Mijn blog heet Marushi Lifestyle. http://www.maruhsilifestyle.nl
    Zoals je leest is het een lifestyle blog, ik schrijf eigenlijk over alles waar ik blij van word of wat ik interessant vind 🙂 Kom eens een kijkje nemen.

  2. http://www.tuxedocat.nl/ wordt de komende dagen gevuld met puppy-posts! En de reacties van mijn twee katten. Ik werk dit blog niet elke dag bij, maar op dinsdag en donderdag verschijnt er een nieuw berichtje, laat in de middag. En misschien als ik echt wat leuks te vertellen heb ook in het weekend op zondagen.
    Daarnaast blijf ik elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe filmbespreking of filmlijstje toevoegen op http://films.daenelia.com/
    Puppies en films, het leven is hemels.

  3. Zo grappig, zeg! Je mag altijd eens komen piepen op resaarcle.wordpress.com , waar ik op zoek ga naar 1001 manieren om de wereld wat mooier en groener te maken. En ook al eens iets kindgerelateerd post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s